sena nätter

åh gud så jag är tråkig, va?

fy så jag har känt mig osocial i veckan. har inte klätt på mig något särskilt, inte borstat håret (skräll), sett allmänt trött och tråkig ut. det har mestadels haft att göra med att jag har somnat vid tre-halv fyra varenda natt och därmed gått upp runt 1-2 tiden följande dag. det känns bra, men åh så jag tar till vara på tiden dåligt, jag menar, med det här varma sensommar vädret och allt. fast vad vet jag, jag har ju inte haft rullgardinen uppe på hur länge som helst


detta har i sin tur lett till att jag varit relativt okontaktbar, och det har endast haft att göra med trötthet, och just a hint of asocialism. jag har missat telefonsamtal för att jag inte har orkat leta reda på telefonen, jag har glömt bort att svara på sms och jag har inte gett mig i kast att ringa upp de missade samtalen, my bad folks, men det har ändå varit rätt skönt.

trots detta nederlag of mine, vilket troligtvis har att göra med depression pga annalkande skolstart, pallrade jag mig över till caroline's idag och tröck i mig en hel massa tacos, kladdkaka och chips ikväll, tillsammans med henne och jennie. medan vi käkade såg vi först she's the man och sedan casanova.
och jag måste bara berätta, helvete vad jag skrattade under en scen av she's the man. jävlar!

opinions
Postat av: victoria

det är ju endå konstigt att man inte hör av sig, när du vet att jaag är ensam därute...

2008-08-24 @ 10:09:24
URL: http://victoriabakkman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0