hejhej

idag fick jag 1,5 poäng ifrån mvg på biologiprovet, igen. men inte är jag bitter för det inte. martin var nära mvg, bakifrån. så nu sitter vi här och har nyss kikat på medelvärden. ska väl ta och gå på matten som har börjat, alldeles strax. ..

jag är ett stöd

jag tänkte att om jag ska utge mig för att ha en sportblogg, måste jag kanske göra något sportigt också. eftersom detta inte ligger i min natur, kastade jag mig på det första bästa som är i närheten av att vara sportig- jag gick och kollade på sport.

rinkbandy, faktiskt. och de spelande var TiGy, som står för Timrå Gymnasieskola. Lärare alltså. samt andreas, brylla och gadd, kanske eventuellt även fler, men mer okända människor. kvällens sällskap bestod av ingen mindre än torben, som fick stå ut med att lyssna på mina svordomar.

matchen förlorade TiGy i vilket fall, 3-6 tror jag bestämt slutsiffrorna sade. men vad vet jag, såg väl kanske ett mål av minst 9 gjorda? nåja, sport är inte så jävla viktigt.

 

mode är allt!

idag for jag upp på skolan en timme tidigare och satt med matten. gick en timme av de två mattetimmarna vi hade och sedan for jag in till stan. hämtade ut ett presentkort på evolet, ett ekologiskt fik på rådhusgatan (viktig information), och strosade sedan runt en stund. köpte två par örhängen och ett klänningsliknande ting, allt för de pengar jag inte har.

men, eftersom jag är gravt modeintresserad, måste jag gå in på en viktig sak. Varför i hela helvetet vill man klä sig i leopard? jag skulle som längst sträcka mig till en scarf, men sedan tar det nog fan stopp. och nu när leoparderna har överfått i grönt, rosa och blått, VARFÖR!? jag förstår rutigt, prickigt, randigt och blommigt, men fan inte leopard. något som däremot nästan är värre är ormskinn. jag förstår inte! dessa stackars modeintresserade, så kallade modelejon, är så utsatta. och sen när började ett lejon klä sig i leopard? jösses!

nu har jag för första gången i min blogghistoria täckt av ett ämne som jag anser är väldigt viktigt.

a moment of enlightment

kom precis till insikt om en väldigt viktig sak. även om jag i vissa lägen tycker att mat är skitjobbigt och tråkigt, tidskrävande och oaptitligt, så äter jag mig hellre till döds, än att svälta.

true story

apotekarn

känner ett stort behov av att berätta att jag och elin kammade hem en betald helg i uppsala idag. helgen infinner sig från torsdag den tolfte mars, till lördag den 14. vi ska nämligen ner på en helg för spekulerande farmaceuter. kändes som ett givet alternativ, eftersom allt somsagt är betalt, och läkemedelskunskap känns väl dödsintressant!

nå, lite spännande kan det ju bli ..

shall thy hurt me?

I do not fear you, you can do me no harm!

Så sant som det är sagt, ditt baseballträ skrämmer mig inte, inte heller dina ck-brillor. Du är otrevlig, inte bara mot mig, utan också mot andra stackars bloggare. Som den där modern, vad har hon någonsin gjort dig, du otäcka människa? Men jag kan tänka mig att förlåta, för att fela är mänskligt.

Jag delar min kunskap med dig, du borde försöka vara lite mer tacksam!

era jävlar

jag blir så jävla besviken. jag fick kliva upp ur en skön stol, gå från ett skönt umgänge, för att två unga mäns liv hängde på mig. vad gällde då saken? inget mindre än strävan efter de fantastiska bloggnamnen. dessvärre var jag inte kapabel att möta dessa unga mäns tindrande blickar, och än mindre lyckades jag klämma fram några bloggnamn.

trots mitt svek, klarade de båda av att ta sig in på blogg.se, och faktiskt skaffa sig varsin blogg. hallelujah!
men inte då, de båda klarade av sitt första inlägg, om än en lätt modifierad personbeskrivning. därmed kom också inlägg två. kanske också ett tredje inlägg, men sedan tog det fan stopp. hur fan kan man drabbas bloggtorka efter blott några dagar!?

jag länkade er, för att ge er en chans i den dunkla bloggvärlden. jag ger er tips om hur ni ska klara av att ta er in på topplistorna. det enda ni behöver göra är att uppdatera bloggen. men inte ens det klarar ni av

era patetiska bloggråttor, må  erat internet lägga ned, eran nätvärkskabel brinna upp!


ni vet vilka ni är

eeeeeeeelin

skrattar så tårarna rinner, fyfan vilket givande ämne foto är!



nothing's ever gonna change around here

är det inte fantastiskt vad man kan lyckas göra mot sig själv? att vara så naiv och tro att den där jävla vägen blivit omasfalterad, precis som du sa. men innerst inne visst jag ju att det var omöjligt, för precis som jag sa, det döljer bara de gamla groparna, men de finns ändå under ytan. du kommer aldrig vara fantastisk mer, inte så som du var. och fastän jag trodde att jag blivit starkare än så, har jag fan inte förändrats ett jävla skit. jag blir fortfarande så satans besviken när du vänder mig ryggen. fan!

debut!

igår var det utgång, förfestade på alnön tillsammans med ett härligt gäng, bland annat martin. sedan skyfflade vi in oss i partybussen och så körde magnus ner oss på stan, där strille & torb blev av med sitt dricka i samma sekund de kom ut ur bilen. gick bort på stadshuset, men där var det stendött. lämnade jackor och såntdär och sprang bort på svenssons, där det istället var knökfullt. satt där en timma eller så, umgicks och surrade, hade riktigt trevligt. gick med emma & micken bort på stadshuset igen, där vi mötte upp resten av gänget. bra med folk var det ... eller blev det .. träffade massa härliga människor och surrade en hel massa, dansade fötterna av mig också

sprang upp till marcus och hämtade mina grejor vid halv tre, bytte skor och sprang bort på statoil där jag ich victoria köpte varsin bulle. åkte med pontus hem istället för att sova hos marcus & elin, bra skönt. dessvärre hade jag glömt hemnyckel och sov hos jennie, men det är ju så gott som hemma. glömde dessutom skorna i bilen, sällan hon glömmer något ....

viktigt att veta är att martin var med ut igår, efter mycket gnäll och en del övertalning!

min present

har precis varit hos jen och fått mitt hår fixat, samt en fin grund, är hon ite ljuvlig, den där lilla!? :>
och så när jag ska till att gå, efter att ha letat reda på, och tagit med mig mina försvunna skor, som befann sig hos andersson's, frågar hon

j; har du testat din present?
m; jaa .. det har jag
j; passade den bra .. tröjan... ?
m; jadå, men den kunde ha varit lite större ..
j; jaså?
m; jaa .. men den var bra *flinar
j; ehheh va bra ....



det här är ett internt skämt, som inom en väldigt liten krets anses väldigt roligt, hoppas hennes föräldrar inte anade några ugglor i mossen!

hehe

idag fick jag skjuts av denna gode man! http://stonefree.blogg.se


för övrigt blir det inte alls lugnt ikväll,
det blir utgång, för att jag får!!

...

usch, måste ta och göra något åt den här bloggen snart .. radera kanske



få den att hoppa ..

du, av djävulen sända flicka!

häng ut mig i bloggen du, som att det vore okej, bara gör't!
gud, vem är det som är en bitch nu va!? du vet vem du är .. svin

he-he

grattis åsa

idag fyller åsa år,

åsa firade sin födelsedag med solsken, lunch på eon och guldmedalj i trippelbollen. på måndag är det min tur, och jag lär få fira med grått, säkerligen snö, soppa till lunch och absolut säkert, två timmar fysik. men inte är jag bitter för det itne


som sagt vann vi trippelbollen idag, var nog en del överlägsa fram till semifinalen, där vi efter många om och men tog oss vidare efter den sista grenen, volleybollen, efter massa tjafs, ett finger ur led och poängavdrag. vann även alla grenar i finalen, så måste nog faktiskt ge oss själva cred för vi förtjänade verkligen att vinna, love it!

annars äre biologiprov imorn och gossip girl just nu, biologi är alldeles för tråkigt.

puss

ont

jösses så trött jag är. jag är också besviken, mest för att jag inte fick komma tillbaka till det där mystiska huset och supermystiska alice inatt, dåligt .. gjorde konditionstest imorse på gympan, var väl hyfsat. nog för att det bara visade pulsen och så där, submaxtest kallasdet. annars lirade vi volleyboll.

har pajat axeln tror jag, den är konstig, och gör ont när jag andas, hallå där ... fick psykfel när datorn intefunkade som den skulle när jag kom hem, vilket ledde till att jag kom igång med att plugga biologin vid halv sju istället för halv fyra, som var tänkt .. menmen, fick ju mvg i religionen ivartfall, satt fint.

annars har heine varit här och borrat upp mina skohyllor!!!!!! äntligen lite plats och snäll behandling av mina älskade. annars klämmer mamma in så många hon kan i våran halvmeter? breda garderob nere i hallen .. fy och fan

plasmacell

Antikroppar består av fyra polypeptidkedjor som hålls ihop av disulfidbryggor. Den yttersta delen av antikropparna varierar i utseende och är den del som binder antigenet.


det är nog allt jag har att säga just nu

håller koll

imorgon börjar skolan igen, går från 8.10 - 16.00 med lektioner fullt hela dagen, känner mig väldigt taggad faktiskt ... tänkte att jag skulle komma upp både igår och idag, gick väl sådär med det. vaknade tjugo i ett igår och klev upp vid tvåtiden idag. men så blir det då man stöttar männen borta i kanada som spelade final 01.30 inatt. dessvärre förlorade dem med förnedrande 5-1, men de höll ju mot bra ändå. och har man inte opartiska domare blir det ofta jävligt tufft, dåligt.

annars älskar jag biologi och det kommande provet på fredag. hormoner, nervsystemet och immunförsvaret, kan knappast bli bättre, så lätt och så! lovelovelove

illa

idag drabbades jag av den största besvikelsen på länge. jag kan inte ens skriva hur besviken jag är, isch. det är så illa att jag avsäger mig från allt vettigt ikväll, skiter i allt. blä

,

hockey, en förlust och en vinst. tycker att småkronorna bjöd på en bra match tidvis, jäklar ja!

annars är det min sista kväll innan diet imorgon, och det firas troligtvis med tacos!


räcker mitt hår till?

frisk, nej.

sov sjukt bra inatt, nej. drömde att jag och simon skulle åka helikopter. grejen var den att man skulle använda sitt eget hår som propellrar, fyfan, dålig panik..

klev upp vid kvart över två och vi det här laget hade carro hunnit ringa 6 gånger på mobilen och en på hemtelefonen, skicka ett sms att jag skulle svara, samt att sofia skickat ett sms. duschade och fixade mig så tog vi bussen in till stan och gick på texas och käkade. satt förbannat bra, trots att jag snorar som en malariasmittad jude.. isch

hey!

bra trött idag. somnade vid halv sju och vid tio ringde mamma och väckte mig. for hem och la mig igen, död fram till fyra ungefär.

annars var det bra trevligt igår. for upp till elin, fixade hår, smink, mat och efterrätt och grejer. sedangick vi bort till hassel och förfestade med de godingarna. när de for traskade vi tillbaka till elin, såg klart hockeyn och fixade lite. sedan gick vi bort till tvillingarna där det var bra med folk, en del bra folk också, trevligt trevligt.

blev kvar till fem någon gång, dödligt ont i huvudet när vi packade ihop våra saker och gick till elin, såg på high school musical hehe.


RSS 2.0