os, os och os

kom i säng rätt sent igår, läste ut boken och sedan kunde jag inte somna. låg och lyssnade på musik ett tag, men så plötsligt kom jag på att eftersom klockan är runt fyra så har ju os satt i gång! så jag slog på tvn, och där var han, görgen persson i semifinal mot en kines. dessvärre vann kinesen med 4-1 i set (av sju), och görgen får därför slåss om bronset idag runt 13.20 kanske 14.20? .. iallafall så satte nästa semifinal i bordtennis igång strax efter, och denna mellan två kineser!? hallå .. alltså är guldet & silvret garanterat till kina. förfan persson ta brons!

det som däremot intresserar mig mest, som jag upptäckte under herrarnas simhopp, är att det är en helt sinnessjuk sport. herrar? yngste, bör det ju vara, var 14 år gammal. 14 år!? då är man förfan ingen herre. helt sjuk. och duktiga är de ofta också, de små sparvarna som kommer in som os-hopp vid 14 - 16 års ålder. vanligast inom simhopp och gymnastik? måste det ju vara .. för hur ofta ser man en 14-åring som löper 200 m eller kastar spjut?

men sen hur de där satans simhopparna gör för att inte slå i varken huvud eller fötter i "trampolinen" (det där högsta aset som är totalt stumt) är ett mirakel. fyfan va jag skulle vara skadad om jag hoppade simhopp. ja då om man räknar bort mag- och ryggplask och diverse okontroll på armar och ben. men aj aj aj

och hur fan dömmer man simhopp? alla hopp ser likadana ut!? det enda jag har uppfattat, är att de måste landa helt galet rakt med benen rätt upp i luften. minsta okontroll så det plaskar lite väl mycket, så är de "underkända"?

nåja .. jag kan ju iallafall reglerna för pingis nu ..

sena nätter

åh gud så jag är tråkig, va?

fy så jag har känt mig osocial i veckan. har inte klätt på mig något särskilt, inte borstat håret (skräll), sett allmänt trött och tråkig ut. det har mestadels haft att göra med att jag har somnat vid tre-halv fyra varenda natt och därmed gått upp runt 1-2 tiden följande dag. det känns bra, men åh så jag tar till vara på tiden dåligt, jag menar, med det här varma sensommar vädret och allt. fast vad vet jag, jag har ju inte haft rullgardinen uppe på hur länge som helst


detta har i sin tur lett till att jag varit relativt okontaktbar, och det har endast haft att göra med trötthet, och just a hint of asocialism. jag har missat telefonsamtal för att jag inte har orkat leta reda på telefonen, jag har glömt bort att svara på sms och jag har inte gett mig i kast att ringa upp de missade samtalen, my bad folks, men det har ändå varit rätt skönt.

trots detta nederlag of mine, vilket troligtvis har att göra med depression pga annalkande skolstart, pallrade jag mig över till caroline's idag och tröck i mig en hel massa tacos, kladdkaka och chips ikväll, tillsammans med henne och jennie. medan vi käkade såg vi först she's the man och sedan casanova.
och jag måste bara berätta, helvete vad jag skrattade under en scen av she's the man. jävlar!

lördagmorgon

uuuh trött. sofia klev upp vid sex imorse eller något sådant, och pussade på mig sen for hon iväg. sitter hemma hos henne nu med carro och jennie och stormysmoggis. äckligt trött, blivit dåligt sova av i veckan, men haft det riktigt härligt iallafall. drog iväg till selånger en sväng igår, men fy så värdelöst. for hem efter inte särskilt länge och gjorde varma mackor och såg på seven.

mmm blir frukost och sisådär och när jag orkar pallra mig härifrån så ska jag fara bort till simon och så. pisk ska han få och det är ordentligt ..


och så

tre personer krävdes det. jag höll, sofia lyste och jennie röck ut det lilla äcklet ur katten. ingen större skada skedd, trodde katten skulle börja dampa men inte då. kom i säng sent så klev upp rätt sent, gjorde våfflor till frukost och sådär. sen tänkte vi att eftersom det var soligt och fint tog jag och jennie med oss en filt ut. på en gång började det blåsa. därefter gick solen i moln och det blev totalt vindstilla. så vare med det

och nu så sitter vi och kollar på frankrike-sverige i männens partennis. har hållt på i runt 4 h och 30 min. börjar bli relativt tjatigt nu .. ska ut en sväng ikväll om allt löser sig som det ska.


stabber

satt precis med gokatten i famnen, med klorna i benen och i magen och överallt, och upptäcker världens största fästing. fruktansvärt vidrigt, men iallafall. idag tog vi en sväng efter att ha tillbringat förmiddagen framför xbox och sådär. köpte ett par nya skor hehe ... sedan for vi hem och grillade hamburgare, riktigt riktigt gott

life as we know it

hos sofia nu med jensan, käkat jättegott och ba mulat chirre och sånt, finfint.

men det finns en ännu viktigare sak att berätta. vi har nyss sett p.s i love you, och jag har aldrig någonsin genomlidit en sådan heartache som genom 97% av denna fantastiska film. jag överdriver inte heller. vi grät i kapp, och det gjorde sååååååååå ont. så om ni itne sett den, bara se den.




mmmmm

a waking world

fix och don, hela tiden. ska strax slänga i mig lite frukost och åka till simon, som det ser ut iallafall, sedan blir det en sväng på birsta. och efter det ska jag till sofia där jag och jennie ska bo till på fredag eller något sådant, kommer bli riktigt härligt, massa film och tvspel he-he, äta äta äta

blir eventuellt selånger en sväng på fredag och sisådär, men det visar sig la. beror la lite på vädret och så



men puss så länge då

du sa du behövde tid, du hade tid

jag har aldrig förr haft svårt att beskriva känslor, att uttrycka dem i ord. men då, den dagen då hon ringde, min mamma, kunde jag inte hitta ord, och i flera dagar efteråt, då någon frågade hur det var, var det bara 'konstigt' som formades på mina läppar.

det var en fin dag, solen sken och det var varmt och jag hade precis lagt mig i solstolen ute på altanen då telefonen ringer, och det enda som syns är - - -, men jag svarar som vanligt ändå. sedan minns jag inte riktigt vad som hände, men jag minns att jag skrek, tårarna rann och jag skrek. det hade hänt en olycka, och ingen visste vad som skulle hända nu. jag ringde först mattias och skrek, sedan till marcus som blev arg för att jag var så hysterisk.

det var en sån där sak som händer andra, på tv, man läser om det i tidningen. men jag trodde aldrig det skulle gälla mig själv och min familj.

på söndagen for jag, marcus och mattias upp till umeå universitetssjukhus. och när vi stod där runt sängen i sjuksalen kom det där konstiga tillbaka igen. aldrig hade jag trott att jag skulle stå och lyssna på sakligheten runt att min egen pappa kanske skulle leva resten av sitt liv i rullstol. det var helt omöjligt, aldrig.

nu vårdas han på rehabcentrum i härnösand och är pigg och otroligt positiv, riktigt stark. det är fortfarande konstigt, det går inte att undvika men dag för dag känns tanken mer och mer okej trots att jag fortfarande överrumplas av det.

sånt där som inte ska hända mig, det som verkar så otänkbart hände just mig, natten mot mamma och pappas twenty-something bröllopsdag den 19 juli, sånt som inte kan hända mig, men som händer vem som helst

nana

mmmmmm windows vista ... mmmmm pappas nya dator.


när får jag en ny dator då? vavavava?


fick iallafall lönen idag, inte helt fel det heller hehe, blir mest rädd då det känns som om jag kommer göra av med alla pengar på en gång HEHE .. köpte en tröja idag, för 700 kr HEHE

sitter hos pappa nu, var nere på stan här i härnösand förut och kilade runt lite, fort gjort eftersom det itne ALLS är särskilt stort här :)

tillbaka igen

är precis vad jag vill. till söndagen den tredje augusti, i regnet. den kvällen och in på natten skedde ett mirakel. lars winnerbäck frälste sundsvall och jag var fast sedan första ögonblicket. vilken fantastisk kväll, helt underbart!

sedan dess har jag varit på simon och häckat på birsta & stan i tre dagar i sträck. någorlunda tröttsamt, allra mest eftersom jag inte hittar något rolgit alls.



men fyfan har ingenting att skriva om


lars, du store

igårkväll kom jennie och frälste mig och mina cravings genom att ha med sig COOOOOOOOLA!! såg på bandidas med henne & mami, rätt skön film och så. trött som vanligt jättetidigt men kom ändå inte i säng, hähä


mja, imorse spelade vi final mot team huddik. tack för mittnorden 08, och guldet förstås! gick riktigt bra, och återigen gjorde domarna allt för att döma mot oss, fattar fan inte, men trots straffen vi fick mot oss vann vi med 2-0, riktigt skönt.


men trots detta finns det bara EN sak som räknas denna söndag den 3 augusti 2008, med vidrigt väder visserlign, men ändå! lars winnerbäck spelar på bergsåker ip och det kommer bli helt fantastiskt, det vet jag! det finns ju ingen bättre, sicken stjärna asso. peppad till tusen att bara braka lös och ha en av sommarens bästa kvällar. härligt härligt!

dag tre

TJEEEEEEEEEEEJER VILKEN VINST!


mja, eftersom vi lirade så bra i gruppen så blev det dirr till semifinal som spelades nu för bara lite drygt en och en halv timme sedan. visade sig att vi skulle spela ännu en match mot sdff, det enda lag vi torskade mot i gruppen. jävlar då vare dags för hämnd och så fick det bli! en annan satt på sidan och tuggade på naglarna i ren hysteri, men matchen slutade iallafall 1-0 till oss (2-0 i hörnor dessutom) och därmed final imorgon, 10.15 på grytan.

så nu sitter jag här, adrenalinet pumpar för fullt, ögonen glittrar och hela kroppen rycker i spasmer, och jag har sådanna fruktansvärda monster cravings efter ett stort jävla glas iskall cola, fyfan vad det vore livsavgörande just nu. har vi någon cola, nej. har vi någon dricka alls!? eeeeeeh nja ...

we may have start the the fire

idag har jag så mycket fritid att jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på. eftersom vi lirade så bra i gruppspelet, ledde det till att vi spelar på den förödande tiden 18.50 idag. den ända matchen vi ska spela. får man inte ett knäpp i huvudet så vettefan, hur fan kan man sätta en ÄNDA match då? nåja. inte så fruktansvärt mycket att göra åt saken. vetefan om jag ska spela ändå, halsen är inte alls någe vidare kry, men det har la aldrig bekymrat mig förut kanske.

för att ändå ta tag i dagen, tog jag itu med mina tygskor, som sedan gatufesten antagit en brunaktig och hårdnad sörja, i form av lera. då jag kom hem från sofia och en hård helg sköljde jag endast av dom i badkaret och där har de legat ever since. nu slängde jag dock ner dom i en skurhink fylld med varmt varmt vatten och tvättmedel. ser ut som de börjar återhämta sig från lerattacken.

annars, för att underhålla mig fram till matchen, ska jag väl bara klä mig i mina bästa kläder och skor och dansa och sjunga hysteriskt framför spegeln, blir inte bättre!


dag två

fullkomligt avklarad!


lirade match imorse, som nedanstående. därefter hem och vila och sånt skönt. sedan ut till söråker för ännu en match, som slutade med vinst till oss, tack för den. regnade som satan, vilket var lite synd då vi hade n till match bara någon timme efter, vilken dock blev till torsk, som egentligen inte borde ha blivit det, alls. synd synd. spelade ingen av matcherna, vilket var rätt skönt ändå. mest för att, som ni kanske har förstått, jag har problem med min tå. hahahhah va seriöst det låter. men också halsen, tror jag håller på att bli förkyld, sattttan.

tidigare idag lovade jag mina 100-tals tittare på bilddagboken att jag skulle berätta om något äckligt och nästan lite läskigt. så håll i er, här kommer det!

som ovanstående, och i minst ett inlägg till, men det tål att sägas igen, har jag ont i tårna pga mina på gränsen-skor. vänster stårtå är dock den som tagit mest stryk och blivit riktigt blå under nageln, så idag då jag kom hem från första matchen tänkte jag att jag skulle klippa ner tånaglarna lite så att det inte blev lika mycket tryck över hela tån. började lite försiktigt med att klippa och saaaaaaaaaaaaaaatan va ont det gjorde. men så såg jag att fan jag kan klippa en bit till, för att avlasta och lufta ur ordentligt. sagt och gjort. bara det att då jag klippte en bit till, började det strömma fram blod från under nageln. inte för att jag klippt för långt ner, utan för att jag fått en blödning under tån, och det blodet kom nu ut. måste säga att det såg ganska läskigt ut, och det fortsatte strömma då jag tryckte på nageln. detta resulterade dock i att jag inte alls har lika ont längre, och tån är inte längre blå, helt sjukt, tycker ni inte!?


mmm spännande va? förstår det.

no boy

jag är så trött så trött. gick upp vid åtta imorse också. lirade mot gruppledarna team huddik (måste tillägga att de lirat en match mer än vi har) och spelade 0-0. ett bra tag till nästa samling nu så det känns så sjukt skönt.

för er som inte har koll på varför jag tror att jag är döende så fort jag spelat en match så har det att göra med att jag tog uppehåll i vintras och sedan dess tränat två fotbollsträningar och nu lirar jag alltså mittnorden, bra? elleh!? och på det har jag på gränsen-skor, vilket gör att jag har nå fruktansvärt ont i vänster stortå, alldeles blå och så, schnyggt. lirade första matchen i på gränsen-skorna, andra matchen i ullas skor och nu idag med de gamla godingarna, som hålls ihop av lite eltejp ... eller en hel del

och pga att jag varit borta och faktiskt har uppehåll, så får jag naturligtvis inte spela så mycket, skönt! första matchen började med ca 6 minuter i slutet av matchen, gyllene säger jag. andra matchen gjorde helena illa sig så då fick jag lira 16 i andra halvlek, sen höll jag på att svimma, haha! och nu idag, lyssna här, jag spelade forward i HELA andra halvlek, det är helt galet! matcherna är 2x20 minuter ... heheheh

RSS 2.0