rise to the occasion

i can not believe what you are doing to yourself ..


sitter här med min älskade nu, efter en hel vecka ifrån varandra. det känns så fruktansvärt bra nu igen :) väntar på mor och far som är påväg hem från stugan. simon ska följa med mig ut och bo med mig, surströmmingen, tills på torsdag då mami skjutsar hem oss igen, lagomt till gatufesten!!!!!!!! känns så tungt att behöva jobba igen .. usch, och så slog det mig, vi har ju fått ledigt på fredag, får vi då fika på torsdag, eller får vi inget fika alls? :s va äre då för mening att jobba en vecka, om man inte ens får fika !?!?!?!


hehehe .... hoppas det blir bra väder, så jag kan få visa mitt hjärta mitt lilla paradis här på jorden, mmm


puss

look back

vid sjutiden eller något liknade gjorde sofia entre. jag käkade och så, sedan sölade vi på ett tag, satt vid datorn och kikade gatufesten. börjar lbi lite pepp ändå, men det tog ett tag. värdelöst bara att jobba mån-tors. blir ingen onsdag i stan inte.

borstar tänderna nu, blir nog sängen snart. skittrötta båda två. sitter och funderar över huruvida jennie kommer anlända eller inte, ska hon också sova här liksom? vem vet .. såg iallafall fyra bröllop och en begravning idag, både jag & sofia hade på något mystiskt sätt lyckats undgå den fram tills idag. men som väntat och utlovat var den riktigt bra.


puss

vilket helvete

fyfan va jag inte alls vill gå ur skolan. går man ur skolan måste man jobba och det är tamefan värre, ska gå om ett år .. eller två .. kanske


har iallfall jobbat första veckan nu och det är inte bra på något sätt. det luktar illa, man får ont i ryggen, det tar lång tid, det luktar illa, tidiga mornar, relativt lite raster .. inte egneltigen men. och det luktar illa. vi fick fika igår i och för sig, det var väl inte helt fel .. och så får man lön, de två sakerna är positiva. hehe

igår, passade jag på att umgås med de två mest betydelsefulla vännerna jag har, medan min karl fortfarande satt och tröck i matfors. vi surrade somfan, jennie klippte mig, vi sjöng falskt, dansade och fulade oss. sedan somnade sofia då vi såg på scream. kilade ner hit alla tre och sov i mamma och pappas säng, så härligt. åt bulla i sängen imorse och surrade massa innan vi gick upp till jen och åt frukost. därefter for sofia hem och jag hamnade här. ska käka något snart innan hon återanländer hit till mitt hem.


har pysslad med bloggdesignen hela dan, åååååååhgud vilket problem. fyfan vilket onöje, herregyd. men man kan ju inte ge upp ..

gone

vilken inspiration jag besitter, det är helt sjukt!

det  är så satans varmt och fuktigt överallt, fyfan sitter och vrider mig i stolen av värmeslag, true story.

efter en hel veckans av enbart slöande, mestadels framför tvn, i soffan eller sängen, så börjar det dra ihop sig för arbete. därav packar jag nu massor med saker för att åka ut till stugan, där jag kommer vara så gott som okontaktbar, skönt. HEHE, kommer väl kanske hem en sväng nån helg eller så, och så är det ju gatufesten snart också då, det kommer ju bli kanon säkerligen.

på midsommar, medan andra söp ner sig och lekte lekar, lagade jag mat tillsammans med min man. och så har helgen fortskridigt, inget avancerat, bara skönt. så nu är frågan, när flyttar vi ihop? nu när vi har testat på sambolivet utan föräldrar. hehe ..


nåja, hej så länge då. det tar välan sin tid innan vi hörs igen, så puss så länge

sommarlov

fick vi för snart en vecka sen .. det går trögt nu, det lirrom går inte.

rainman

oh, idag är jag ledig och det är sååå skönt. ska snart åka in till stan och hälsa på jennie på salongen en sväng och så. fick sova ut imorse också, hur skönt som helst efter att ha sovit halvdåligt hela helgen.

och medan jag strosar runt i stan eller vad jag nu kommer göra sedan, kommer den lite dummare delen av min klass sitta och skriva fysikprov. inte för att kränka någon eller så, men istället för att göra det i torsdags som rebelliska jag, upproriska vic, elin mf. så väljer dom hellre att göra det idag, sista veckan. istället för att vara lediga och slöa idag. menmen, smaken är som baken och alla val är olika.

igår var bara en jätteslö dag. hade gympa, och under matten passade jag och elin på att städa ur skåpen. fyfan vilken bedrift! nu hittar man, och det ser fint ut. slängde så jävla mycket papper och sånt. riktigt skönt. gick på svenskan och hade en liten vernisage eller vad man ska kalla det, så vi fick chirre, salta pinnar och saft. inte helt fel hehe, gjorde klar uppgiften och lämnade in den och så, sen bar det av hemåt. simon kom förbi eftersom han hade glömt sin plånkis här sen i söndags så vi la oss i sängen och mös en stund men somnade och sov väl i sisådär två timmar, satt inte fel det heller. kikade på tv och sånt innan vi drog ner på kebabben och käkade,

och holland smekte italien igår med 3-0, vilken jävla öppningsmatch italy, pinsamt HEHE .. vilken lycka

the return of the queen

frukta ej, jag har återvänt ..


det var så länge sen jag bloggade att jag har glömt hur det känns ..


men iallafall så bilade vi ner till stockholm i torsdags, jag simon mormor morfar & pappa. det var knappt några missöden, bara det att vi nästan kolliderade med en lastbil, men det är ju en bagatell .... kom ner runt sex-sju tiden eller så, bytte om och lite sånt och gick sedan ner på roma och käkade, världens godaste pizza, mycket möjligt. istallerade oss i lägenheten där förövrigt jag & simon var de enda som fick sova i ett eget rum med en riktig säng, överlägset! helt under förväntningar då jag trodde vi skulle bli pissade på, men icke. sprang över till eva och hämtade massa filmer så vi såg på national treasure 2 tsm med macke, matte & emelie.

fredag, blev halvdåligt med sömn, varmt och så. kom upp i rätt bra tid, fixade iordning och sådant och därefter tog vi tåget in till stan. gick runt med mor & far en stund, köpte en chipsburk till peter i födelsedagspresent. han hade förresten öppnat den idag och fått sig en nära-döden-upplevelse, hehe .. det är nämligen en sån burk att när man öppnar den så flyger det ut saker, två st långa "pappersrör" eller vad man ska kalla dom, och bland dessa massa pengar, hade velat se reaktionen.

iallafall så blev det lunch ganska kvickt och sedan strosade jag och simon runt en stund. fick inte mycket gjort .. jag köpte endast en tröja, dock en vit cardigan HEHE. men ingenting annat, det är tamefan katastrof. blev lite tjurig där ett tag då det inte blev som jag tänkt mig, men slutligen blev det iallafall en promenad längs drottninggatan ner mot gamla stan, och in på västerlånggatan, definitivt lika underbart som alltid annars. köpte en stor glass att dela på i dendär lilla glass & våffelbutiken som finns där, så satans goda glassar! gick och mumsade på den hela vägen ner mot slussen, och strosade runt lite där. kom upp vid slottet och gick in mot kungsträdgården. väl tillbaka i stan tog vi vägen genom kyrkparken ner mot centralen. satt i gräset och bara slöade ett tag. mötte upp bröderna & emelie på perrongen för hemfärd mot jakan.

väl där blev det inte mycket annat än slöande, fick springa ner till centrum igen för att hämta nyckeln till lägenheten så passade på att inhandla lite chirre och dricka. gick hem och slog på madagaskar så där satt vi ännu en kväll och mös, fyfan vilka skavsår jag hade, pain!

lördag, blev inte mycket mer sömn denna natt heller. gick upp och fixade osvosv. gick ner i gallerian en sväng och kikade, men hittade tamefan ingenting denna gångheller. eller jo ett trepack örhängen & ett nagellack, fyfan va rolig jag är lirrom ....... köpte en gul t-shirt också förresten, men det var inte heller så jävla roligt. sen blev det bara hem en snabbis och fixa i ordning inför kvällen och sedan bar det av ut till lokalen, en skitmysig gammal lada, riktigt läckert hade dom där. blev en härlig kväll, varmt och skönt, grillspett och grejer. och dödsgoda bullar. peter fyllde ju somsagt femtio och det var det som var hela syftet med resan, att fira denne gamle man.

bar hemåt ganska tidigt ändå, men eftersom vi varit där sedan halv fem så kändes det skönt. for hem och såg på johnny english och sedan gick vi och la oss. vaknade mitt i natten av att det smattrade på rutan, skulle kika ut om det var världens skyfall eller vad det var, och i samma sekund som jag dragit för gardinerna igen så lystes hela rummet upp av blixten och direkt efter dundrade åskan som om det var kärnvapenkrig utanför, jag fruktade döden.

söndag, efter ungefär lika lite sömn som övriga nätter klev vi upp återigen (skräll) och gick ner till gallerian. vi hade tänkt gå och fika, lite för att fira våran ett-års dag ungefär, men istället köpte vi med oss bakelser och sådant och satte oss i parken. så himla mysigt. dock blev det lite stress eftersom det var världens panik att komma iväg hemåt, så vi fick överge våran mysiga plats i skuggan. satt sedan i bilen i lite drygt fyra timmar.

mös på igårkväll iallfall med tända ljus och lite sånt. har haft en så bra helg och allt, yummie.

12:12

klockan börjar närma sig avfärd. åker väl om sisådär två timmar är det väl tänkt. jäklar va skönt att stekas i en bil i drygt fyra timmar, kan knappt bli bättre ... HEHE

fysikprovet kändes helt okej faktiskt, några blackouts men det händer väl alla. har nog packat klart nu, bara laddaren och telefonen kvar, katastrof om jag glömmer. men ouf har den där känslan som alltid annars att jag har glömt något, något superduper viktigt .. MEN hör och häpna, JAG HAR BARA TVÅ PAR SKOR MED MIG. det är stort, så jäkla stort.


kommer bli en helg på topp. vill ha med jennie & sofia, det är det enda som känns lite jobbigt.


puss & hej då!

gudselov

jag är så effektiv. hugaligen

och gammal .. när jag dammsugat färdigt och böjde mig ner för att dra ur sladden ur uttaget, darrade min kropp (främst ryggen) av utmattning. jag kommer vara färdig innan jag har hunnit fylla tjugo, satan.


och när jag dammsög kom jag att tänka på dendär hanapee. hon som aldrig gör en besviken. det tycks liksom aldrig ta slut, överraskningar efter överraskningar. i nästan varje inlägg har hon något fantastiskt för sig, och en annan sitter och skrattar högt för sig själv som ett annat mongo.

och mitt i mina funderingar så slog det mig att jag tror vi är rätt lika hon och jag. ja förstås, vem vill inte jämföra sig själv med en störtskön människa, men hennes sätt att skriva, hur hon verkar vara som person, ahahha. jag önskar att folk kunde uppfatta mig som jag uppfattar henne.

och jag känner ett sting av avund varje gång någon har kommenterat att dom såg henne på stan etc. JAG VILL OCKSÅ SE HANAPEE PÅ STAN. då skulle jag gå fram och klia henne under hakan eller så för att se om hon kurrar sådär som hon brukar förklara att hon gör, bara för att se om min vision av henne sittandes kurrande framför datorn är lika roande i verkliga livet.

nåja .. nu har jag dragit stämpeln creepy stalker över mig och det känns lite oroväckande ..... så mycket tycker jag inte om hennes blogg .. hon är bara en i mängden! kanske .. inte .. bloggvärlden skulle få bra av några fler pajaser, och färre modebloggare.



och imorgon efter fysikprovet bär det iväg söderut till öarnas stad. och vi ska bo elva pers i eva & peters lägenhet. kommer väl sluta med att en annan får sova på balkongen, yngst drar tamefan alltid den kortaste jävla stickan (eller om det är den längsta, iallafall den med sämst utdelning) och tvillingarna gaddar alltid ihop sig, trots att dom närmar sig 30 .. eller 25 .. svin




fr vänster; svin 1 & 2 ... he-he

stress

vilken lång dag det har varit .. redan och då är klockan ändå bara 15.20. började tio över åtta imorse, men for upp redan till halv för att käka frukost med carro som hade nationella. därefter matte, lika meningslös som de senaste mattelektionerna och detta tydde sig på det trytande elevantalet.

så detta innebar ca 2,5 h hål innan engelskan. gjorde svenskan visserligen och så, men tiden gick då fan inte vidare fort. gick på engelska, fick tillbaka grammatikprovet, 92/100. tack. fick se nationella lite närmare och konstaterade att det gick riktigt dåligt på läsdelen, konstigt ..

i vilket fall så for jag hem och pluggade lite fysik ute i altan ett tag, men fan känns som jag kan det jag behöver kunna så jag placerade mig här istället. har börjat packa lite smått, känns bra.

men innan det är klart kommer jag yra runt som en toka och bara stressa upp mig. fysikprov, packa, städa, duscha, fixa och dona. det är inte lätt att vara 40+ och aldrig kunna slappna av.


när blev jag så gammal?

sängen

simon mötte upp mig vid skolan idag och så gjorde vi sällskap hem. jag berättade någon gång under eftermiddagen att jag hade gått upp halv elva idag, trots att jag började tio i två, och att jag hade fått så mycket gjort. jag började med att skryta om att jag hade städat i mitt rum & datarummet, och simon skrattade åt mig för det som så många har skrattat åt mig för genom tiderna. det faktum att jag städar utan att bädda sängen.

jag bäddar aldrig sängen. eller jo om jag ska åka bort, då kan det ju vara trevligt att komma hem till en bäddad säng i ett städat rum, men aldrig annars. en gång för alla, att bädda sängen är tråkigt, onödigt, tidskrävande, meningslöst och rent nonsens, snacka om slöseri med tid.

se bara vad jag har hunnit med istället för att bädda sängen

plockat undan i två rum,
duschat,
tvättat - hängt tvätt - tagit ner tvätt
varit på skolan
pluggat massa fysik
sett på tv
suttit vid datorn
varit till jennie en sväng
varit ut med hunden
umgåtts med simon, gjort ingenting lirrom
ätit glass
osv


men tro nu inte att bara för att jag har hunnit med det här så är min säng obäddad, neheni! spöken säger ni, fy fasen! .. en ordentlig grabb säger jag. han har då alla fötter på jorden och tecken på att han har tagit fasta på en ordentlig uppfostran

jag, jag är bara slö och odräglig jag!

karma

it all comes back to hunt you.

jag trodde inte det var möjligt, men det var det visst. Jag har bränt mig! min hud har antagit nyansen räka och det känns inte alls särskilt roligt, fan jag som inte bränt mig på hur länge som helst. har hela jag blivit en toffel!? tur är iallafall att det ännu inte har börjat svida, så jag får hoppas på det bästa. jäkla tjusigt hur som helst

hade så mkt roligt att skriva .. som alltid då jag är ute

sommar,

visst blir man barnsligt lycklig då det är sådär ashärligt väder ute?

och sedan blir man arg för att man inte orkar åka iväg till en badstrand och får sitta och svettas i solen hela dagen, kära sommarvärme.


eftersom jag har blivit slöare än slöast förskjuter jag allting he-he. i fredags kom iallafalll sofia hit. drog ut och lirade boll med grapparna, riktigt roligt, förstås. sedan tog det väl ungefär en timme att ta oss från mariedalsskolan hem till carro, minst asso. satt där ett tag med henne, anna & bea och kikade på tv men begav oss hemåt vid elva eller så. frälsaren dalle kom och hämtade oss vid halv ett eller så och så körde vi hem sofia till maland, hihi.

och i lördags for jag till simon. drog ner och yrade runt i stan, vart skulle vi äta lirrom!? blev buffé på texas efter många om och men iallafall, och det satt ju inte alls särskilt fel. for hem och dängde ner oss i soffan, såg på matrix reloaded. inte alls lika bra som ettan... och i söndags då man klev utanför dörren blev det en ordentlig chock! jäklar sicken värme, satt ute en stund, tvättade oliver och lite sånt slappt, for ner och handlade lite till ullis. slöade på ett bra tag till men for slutligen hem till mig i stormen .. kikade på code mercury och sedan blev det sängen

och idag vare bara ut i solen fort som satan. men nu äre plugga fysik som står överst på menyn, attans också!

RSS 2.0