jaså

det var såhär min blogg såg ut .. fantastiskt


skämt å sido, jag har legat på latsidan *nöJd*. mestadels för att jag har absolut ingenting att säga. fick tillbaka mattenationella i måndags, helt ok. fick tillbaka engelska nationella idag samt gjorde engelska grammatikprov, inga applåder tack men jag tror fan det gick bra. nationella med säkerhet, så skönt.

sprang vårruset med bea idag, var jäkla skönt faktiskt. och att vi sprang kanske 97 % av vägen är helt jäkla otroligt, det har vi fan aldrig gjort förut, så stolt! och sen fick man ju fika och annat gotta, yummie.



fan, har .. tappat .. my .. spirit!!


slow

jo, jag vet.


åh vad jag älskar helg! grillade i fredags med lonleygirl, jen & carro. blev riktigt lyckad mat faktiskt, relativt sent men hey, bättre det än aldrig. tanken var singstar och annat härj, men så blev inte fallet. då tänkte vi om, yeah guitarhero. yeah right. slutade med film och tre stycken sovande flickor i soffan. jag var inte en av dem, as usual.


och igår försov jag mig och vaknade kvart i nio då bea ringde för att säga att dom var påväg. tio minuter senare står jag iförd vinterjacka i det 20-gradiga vädret och inväntar skjuts. for upp på bodaborg med brudarna ur laget. hade så sjukligt roligt. gick med bea ullis & sylten, och totalpissade på de andra. oväntat ........... HEHE

har nyss varit och käkat på olearys, som en morsdagsmiddag kanske. riktigt mums, och nu blir det snabbt ut med boyfriend och mysa på i solen och värmen!

xoxo

it is what it is

igår, hade vi inga lektioner utan for på teater i stan istället. den var ju inte alls något vidare så i pausen drog vi på stan. vandra runt med victoria och provade massa kläder, men handlade inget. förrän jag hittade min dröm på zara så den fick följa med hem, samt en tröja på lindexrea. och lite småsaker då. var riktigt trevligt faktiskt, mötte upp jennie också. drog ut och sprang igårkväll, helt slut i benen idag efter lite intervaller och sånt, huga

och idag hade vi nationella i matte c, äntligen! laddade upp med frukost på skolan imorse och sedan satte det igång, tio över åtta. strax efter elva var jag färdig, på alla sätt och vis. det gick väl ganska bra, hoppas jag. så otroligt skönt att äntligen ha det gjort, efter att ha blivit flyttat tre gånger. äntligen, äntligen, äntligen


nu ska jag återgå till att vältra mig i godis, vindruvor, dricka&vatten samt how i met your mother. som belöning för att jag har gjort ett stort, långt och jobbigt prov idag. sånt händer!



blir nog en sväng på etic ikväll, hoppas jag.




a bit of something old

det är bara måndag och som det ser ut nu så har jag hela helgen utstakad, underbart. blir så otroligt glad, thomas ringde alldeles nyss och frågade om jag ville följa med laget upp till bodaborg, om jag vill!? visserligen har jag och bea lärt oss banorna utantill, så bodaborg lockar inte så värst, men att brudarna gör! kommer bli så roligt, så roligt. helt övertygad.


fear

har varit en skön helg, lirat massa tvspel, pratat och haft det bra. ätit gott och så, jag är nöjd.
och idag gjorde jag ett 4timmar långt nationellt prov i matte c .......... not, skiten blev inställd för tredje gången. börjar bli riktigt tröttsamt nu, vill ju för allt i världen bara få det gjort någon gång! så kan jag tillbringa de kvarvarande mattetimmarna med hejdlöst lekande, woho!

var och hämtade oliver idag, lite roligt ändå. men till det jag bara måste få ur mig. var ut med niten förut, tog svängen runt tjärn och så. fick syn på lite folk och det slog mig då jag började öka farten, jag är tamefan rädd för utlänningar/invandrare. inte de riktigt mörka, utan de lite gråaktiga ... typ irakier, eller kosovoalbaner eller något. jag vill dock poängtera att det inte har något att göra med att jag tror att dom är terrorister eller på något sätt begår fler brott än någon annan, utan enbart för att jag tycker de Ser läskiga ut. det är något med deras utseende, som får mig att öka något på stegen och se mig om igen och igen, ganska pinsamt egentligen.

annars så har jag ingen skola imorgon heller, teater nu 'igen', var ju trotsallt dans i fredags. men det blir skönt, blir la en sväng på stan efteråt, hade tänkt prova några klänningar jag är lite sugen på! yummie

he loves me

klev upp jättetidigt imorse för att hinna med bussen till stan. slutade med att jag fick ringa morfar i sista minuten och be honom skjutsa mig till busshållplatsen för att jag skulle hinna med den senaste bussen jag kunde ta för att hinna i tid .. anyway så var vi på dansuppvisning. efteråt så sprang jag bort till jennie och hälsade på i salongen, myspys. drog en sväng på stan mmmmmmmmmm, köpte ne klänning, ett par shorts och två linnen .. typ en topp och ett linne, såja.

och seeeeeeedan tog jag 88an hem till sIMON och spelade tvspel muaha ..... men så kom plötsligt mamma ulrika in och var suuuuugen på KINAMAT. så det blev ming palace, YUMMIE.

nu sitter vi här och diskuterar bajs, moget och så


guideline

All I know is yesterday is gone, and right now I belong, to this moment to my dreams


So I won't give up, no I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong, even if it all goes wrong

When I'm standing in the dark I'll still believe,
Someone's watching over me


It doesn't what people, it doesn't matter how long it takes
Believe in yourself,
and you will fly






perhaps you remember,
you helped me once,
let me help you this time

drying up

har haft och har nog fortfarande fullkomligt bloggtorka. har inte haft lust att uppdaterat, och då jag har haft det har det inte fungerat, servrarna måste vara i dåligt skick, osm satan. menmen, ska bara berätta att idag var en otroligt lång, trist, tröttsam och seg dag. hade nationella i eng b imorse, lyssna & läsa. skitpisstråkigt, fyfan, gick säkert inte nå bra heller, kändes inte så jävla lyckat,

sedan vare vila och matte, skönt nu får man gå hem. men i helvete heller, en timme engelska och en timme svenska kvar, trodde jag skulle avlida, men ännu andas jag. pluggade stjärten av mig på engelskan, grammatikprov om två veckor på hela grammatikboken fysatan. sedan gjorde jag, martin & berg det som inte gick att göra på svenskan och slutligen var det äääääntligen dags att gå hem. och det blåste, jätteroligt, verkligen




det känns jobbigt nu igen, så jäkla jobbigt

right

var vaken relativt tidigt ändå igårmorse, störthungrig. gick upp och åt frukost (chokladpuffar m mjölk) till dirty dancing, yummie x2. sedan satt vi på altan och solade ett bra tag, blev sjukt varmt men fick ju lite färg iallafall. duschade och fixade till oss lite innan vi for upp till eon parkeringen en sväng, skulle väl vara någon form av marknad där, köpte munkr hihihi, stog mkt fina bilar där, hade väl varit någon utställningen eller något,

for hem igen ganska fort och satte igång med maten, grillat skulle det bli. efter lite problem med att få fart på det hela så tog det sig iallafall, och 30-40 minuter senare satt vi med stripes, nygrillat kött och bea, yummie. satt ute på altan och käkade och mös i säkert ytterligare 40 minuter. slöade och var tjockisar ett bra tag till innan vi återigen fixade oss och for upp på industriområdet och cruisingen. var riktigt skönt ute då vi kom, så satt och mös i solen och kikade på alla bilar som for förbi tillsammans med lite roliga, typ som caspar, putte mange och några till. men fan det blev kallt senare, så vi kröp in i bilen med s's mami, mats och nicke och åkte något varv, riktigt skönt.

annars vare riktigt trevligt, träffade mycket roliga människor som min räddare per, sofia, emil & alex m flera. ooooooooh och jag fick åka cobra med åke, inte allt för illa det! riktigt fin bil, yummie.
men till slut blev det för kallt så vi åkte en sväng jag och s och sedan for vi hem och poppade poppisar och la oss framför tvn och började kika på rambo 4, men en halvtimme senare sov jag, så det blev sängen.

såg klart filmen imorse till frukosten, riktigt bra faktiskt, som väntat, men lite överdriven kanske då människorna går av på mitten då dom blir skjutna osv, hahaha men riktigt bra, annars :D


it's friday, im in love

igår alltså,

jaaaaaaa men drog ut och spelade brännboll uppe på älvvallen med typ emil, alex, eddoya, nå kompisar till alex och pontus samt lidde, mycket roande. emil fick träningsvärk som inte går att beskriva i bloggen, verkar knepigt. i vart fall så var det sjukligt varmt och så, och trots att alex tog vilopaus efter 10 minuter och resten av matchen så tror jag dessvärre att hans lag vann, attans.

vilket som så for vi hem runt nio eller så, och emil och alex kom hit och kikade på film. men ungefär 20 minuter senare bestämde dom sig för att åka på max och handla mat, sagt och gjort förstås. var väl tillbaka efter lite drygt en halvtimme, yuuuuummie!! satt inte alls fel med max runt halv elva igårkväll, middag då ..

satt och surrade och höll på, garva som satan, massa sjuka berättelser, tills min älskade kom runt ett eller så, yums. (correction, ca 2-3 minuter över) kikade på lite tv, tills vi gick och la oss. låg väl och pratade och så, men då jag nästan somnat vid halv tre, ringer hemtelefonen (!?) wooooooot, vem fan vill något då .. usch så creapy, var tvungen att dra med mig s ner så jag kunde kolla i telefonkatalogen, men icke. nummret finns ingenstans, fyfan.

iallfall, dagens redogörelse kommer imorgon, anar ni ett mönster?


HIHIHIHI

gone

jaha, och så var det sista dagen idag. en otroligt slapp dag idag också. riktigt skönt iochförsig. mina fötter värker tusan men eftersom det är helg nu och simon kommer imorgon så blir livet snart lite lättare. ha-ha, annars blir det kanske en riktigt trevlig kväll, men det visar sig väl.

kom in en del sötpluppar på jobbet idag, en rufsigkanin, en chihuahuavalp och en till valp, jupp. aaaah och för att frälsa hade jag tänkt lägga upp lite bilder från veckan, visserligen pissdåliga då det är med telefonen, men anyway


    
    

1; en av de tre mössen
2; lilla ester i "skylthörnan"
3; gooohamster ....
4; elefantnosad någonting, dödsfrän!
5 & 6; diskusar
7; cha något haha!
8 & 9; sööötvoffa


hööööörs

ah

när jag klev på bussen här nedanför mig på onsdagsmorgonen, slet jag fram mitt av skolan lånade busskort, och förklarade lite lätt att jag skulle till birsta, och chauffören frågade hur gammal jag var. panik

; eeh .. sexton


wooooooooot!?



vad jag egentligen hade för avsikt att ventilera är VART FAN HÅLLER VICTORIA HUS!? sist jag pratade med henne var i tisdags, och det känns redan som en hel evighet sedan. det är såhär *viSaR med hÄndeRna* jobbigt att inte träffa henne så gott som varje dag och ventilera allting, ta in och släppa ut. fan också, vic, DU ÄR SOM EN DROG *gAlnA öGoN*. och vem fan tror du att du är som tar "vila med bloggen", störtlöjligt.

nu får ni inte misstolka och tro att jag har försökt ringa henne eller så,

  

den du

then live the rest of our lives

nu börjar det bli löjligt!


imorgon, fredag, är det sista praktikdagen, sista dagen med gänget! känns förjävligt faktiskt, bara att behöva komma tillbaka till skolan, till plugg och läsämnen, till folk osv, fyfan. har haft en jävla lycklig tid ha-ha, asbra, störtsköna människor, dagar som har gått fort som satan och allt annat än att sitta ner och bara läsa och skriva, och fan, nationella nästa fredag.

nej, ska inte alls bli roligt. satan, ja! det har varit jobbiga dagar på "jobbet", mycket slit och så, men attans så mycket skönare och roligare än allt vad skolan ger. känns som jag varit där förevigt, och som att jag ska stanna för evigt. har jagat döda fiskar nu haha! , flyttat fiskar och sånt, och idag fick vi hem såååååååå söta kaniner, puttinutt. och packat upp ordrar somfan, märkt varor, och det är väl kanske det roligaste som finns HIH, för att inte vara lättroad alltså ...

igår efter, kom simon och hämtade mig så vi for hem till honom. låg och surra i sängen en stund innan vi käkade. och sedan tog vi vara på det lilla solsken som var igår och cyklade bort till busbacken, låg där i gräset en stund och mös, riktigt härligt faktiskt. kom hem precis i rättan tid då solen gick i moln och det började blåsa kallt igen.

och så idag fick jag fel på bussen som var sååå sen. iallafall kom simon och mötte upp mig och jag bjöd honom på lunch på max, vi har ju faktiskt varit "i lag", som de äldre brukar uttrycka det, i elva månader just idag. for ner på birsta och inhandlade lite godis innan han skjutsade tillbaka mig. vid tre hämtade han åter upp mig och vi for till s, låg och slappa ett tag innan mami och papi hämtade upp mig, och så nu är jag här jupp.

jag förstår att mitt liv är intressant! , fyfan

chilling,

efter allt mitt slit med praktiken idag, och efter att ha gått igenom hela kapitel ett i matten så belönade jag mig själv med en lång varm dusch, en kopp te och glass med fruktcocktail. till detta blev det dagens gossipgirl, mumsigt. så skönt att bara slappa lite, blir nog en tidig kväll idag också, lite läsa, ligga på spikmattan en stund och sådant också, hihi

du,

visst har du alltid varit lite speciell, konstig.
men det här, det är bissart!


hade en fruktansvärt slitsam dag idag, fyfan! bytte mat & vatten somvanligt imorse, och sedan städade jag hamsterburarna, typ 11 st. nu är det officiellt, jag är livrädd för de små monstren. efter den tredje buren skakade mina knän och jag hade handsvett. såhär i efterhand kan jag aldrig förstå hur föräldrar kan tillåta sina barn att inhandla sådana mordiska varelser, huga! själv har jag haft två av dem, blivit biten en miljon gånger och aldrig varit lyckligare. jag hatar hamstrar

sedan började slitet, kom in två ordrar fullpackade med hund- & kattmat, samt kattsand, FYYYYYYYFAN. efter att ha staplat domdär kattsandslådorna på åtminstone 20kg och slängt säkert samanlagt 300kg hund-&kattmat på varann, och staplat i hyllor osv. då var man måttligt slut,

men hårt arbete är skönt, man känner att man åtminstone är till någon nytta, tiden går fort och man kan sova gott på kvällen. bäst är det dock när man får komma hem, och tänkta tillbaka på allt slit. fick sluta lite tidigare eftersom jag glömde bort att ta lunch så jag promenerade med mina värkande fötter bort på birsta, hittade inget, men fick ett samtal från min gode vän victoria, puss.

tog bussen hem och började slita vidare med nästa tunga arbete, nämligen matte c-repetioner inför nationella nästa vecka. har gått igenom ungefär halva kapitel 1, och det går förvånansvärt bra, trots att det var flera månader och ett antal lediga veckor sedan vi jobbade med det, hoppas det flyter på nu

jaha, och så skickar jennie nån youtubevideo, måste kika

wild one!

trots fotvärk och trytande inställning drog jag på mig löpardojorna och drog ut i krig.

och tidvis var hjärtinfarkten inte långt ifrån. sprang genom skogen bort till eon, gångvägen till industriområdet och över industriområdet och hem, var väl ute 30-40 min iallafall, fast givetvis gick jag en del också, jag är ju döende nu för tiden. trots att skogshärjandet inte är någon höjdare för mina sviktande fotleder och knän så gick det förvånansvärt bra, men ska väl inte sticka under stolen med att jag höll på att snubbla ett antal gånger.

så nu sitter jag här med en kopp te och har nyss utövat lite pilates och avancerad streching, ska snart hoppa in i duschen en snabbis och sedan blir det senaste avsnittet av grey's, mums. därefter blir det äntligen sängen, spikmatta och "en sorts kärlek"


c yaaaaaaaaaaaaa!

placement

tog en cykeltur igårkväll, ner till fagervik, via tallnäs, genom tunneln till eon och sedan hem till jennie, dit simon kom och gjorde oss sällskap för lite fruktsallad. sedan gick vi hem och duschade och sov, sjukt trött imorse. och när vi skulle iväg imorse kikade jag bort mot sofias dörr, och fyfan vad jag saknar allt det där!

iallfall så har vi praktik denna vecka och idag var första dagen. kom dit lite tidigare än jag var väntad, så jag satt utanför i solen en stund, men även fast klockan bara var strax efter nio blev det stekhett. gick in och presenterade mig och så. är på djurkompaniet där i birsta, nere vid ica maxi och skopunkten. det är en annan praktikant där också, som är inne på sin tredje vecka (av sex),  som är lika gammal som mig, men också har hoppat upp en klass. men hon är inte lika cool som mig dock.

efter att ha bytt mat & vatten åt hamstrarna och sånt och fyllt på lite på hyllorna och sådant, tog jag på mig att sopa hela butiken, med inställningen att "någon måste ju göra skitjobbet". om det är något jag har lärt mig idag så är det att sopa är ett slavgöra och att man kan inte tänka att "någon måste göra skitjobbet" utan man måste tänka att "vemsomhelst utom jag måste göra skitjobbet". jag har nästintill blåsor i händerna! det tog väl runt två timmar eller så.

annars har jag märkt varor, svinrolgt haha!, packat upp lite och sånt, fixat på hyllorna osvosv. tiden gick rätt fort och strax efter tre började jag traska mot simon. fyfan va mina fötter gjorde ont! hugahuga, blir tidig kväll ikväll så att jag inte är så trött imorn,

these days

jag är fullkomligt utpumpad, känner mig tyngre än vad jag är och är oerhört less på godis, kakor, bulla tårta osv.


var ut i onsdags med sofia i huvudsak. käkade middag på ming palace med en hel hög läckerbitar. victorias födelsedag och så trevligt hade vi det. var mycket, mycket lyckat. sedan kilade jag & s hem till henne och tog det lugnt en stund. därefter började vårat vandrande. då klockan var runt tolv kommenterade sofia att vi var tillbaka på ruta ett. fyfan va meningslöst. men trots detta så hade vi relativt trevligt och så, träffade en del roligt folk och  så ändå. vid halv ett eller så började jag den långa, ensamma vandringen från stan hem till simon i bosvedjan. en bit på vägen kom lyckligtvis per och plockade upp mig. körde mig till andreas i bydalen, men där sket jag i att gå in .. så jag började vandra igen, fyfan. mötte slutligen upp simon i hysteri .. var väl hemma vid halv tre eller nåt. det var iallafall 10,5 grader varmt ute. helt otroligt!


efter några få timmars sömn klev vi upp och gjorde oss iordning. runt två bar det av uppåt norrland och rossön. kom hem vid tre idag. har haft otroligt mysigt och så, skönt att komma iväg och andas lite annan luft.


*sMs-pauzzzzzzze*


har mest bara ätit, och det mest underliga är att jag väger exakt lika mycket nu som innan helgen, det är fan inte möjligt, men det är ju jäkla positivt! pöss på det. har cyklat runt en del också, kikat då simons mamma, mormor, morbror osvosv har bakat bröd och sånt, sovit, spelat kort, lagt patiense(?), ätit, kikat på barnprogram, ätit osvosovosv. på tre dagar (räknar inte med idag då vi for vid tolv) har jag bland annat ätit tårta två gånger, hur fan tror ni jag mår!?



jag är sockerbakfull.


RSS 2.0