fcuk

jamen .. jag fick väl lite dåligt samvete kanske,

lycka till i helgen elaking

helg och så lov då!

passade på att gå på skolan igår och idag, då när jag visste att victoria hade tagit ut skolktid, och ingenting annat för att hon ska 'tävla', alltså imorgon >.< haha ;>>>>>>> anledningen till att jag inte vågade mig dit innan var att jag är lite krasslig, och victoria är en av de människor som tror att man kan göra stackars människor friska genom att skrika åt dem, och slå dem. detta fungerar dock inte, så därför stannade jag hemma tisdag och onsdag. och igår då hade vi sexualkunskapsföreläsning. en femtioplusare med vitt hår och inga ögonbryn föreläste för oss, och jäklar va bra hon var. det var både roligt och intressant, men stolarna i skrivsalen har inbyggda kanintesittastillaelektroder som ger en stötar så man hela tiden flyttar om i stolen, en föreläsning är alldeles för lång.

och nu i helgen passar jag på att följa med simon till papi som bor i matfors, naturligtvis för att jag vet att victoria har åkt iväg och 'tävlat'. victoria är en av dom som tror att hon kan påverka någons beslut genom att bli arg och skrika åt dem. detta fungerade dock ite heller, jag åker ändå!

hihi, pusspuss


a different lifetime

kom att tänka på när jag var påväg hem, då vi för något år sedan var i örebro på cup. I keep thinking about it, and remember the whole trip with such warmth. it was one of those moments in your life, that you'll never forget. and it was one of the parts of my life, that was the best. hade så otroligt roligt där nere, och det var varmt och skönt ute. att få umgås med ett helt gäng fantastiska tjejer i en hel vecka bland fullkomligt främmande människor, det blir inte mycket bättre än så. resan var lång, men mödan värt! redan första dagen hade vi dödsroligt och träffade redan då nya människor, några som jag ännu idag har kontakt med.

and on this trip, I met a person who became very important to me, and I to this one. we made a very strong band in such few days, and leaving was one of those moments in a lifetime, that'll break your heart. det är nästan skrämmande hur fort det kan klicka mellan två människor. och jag gjorde 'misstag' den resan, men ingenting jag ångrar. det enda jag ångrar, är föralltid låst i min gom, men inte för den enda som vet det ånger som sitter i själen. och vi gjorde planer, för en framtid som nu inte längre finns. det här är bara något år sedan, men känns så avlägsen. så länge sen delade vi den sorg och de tårar då vi skiljdes åt, mot olika delar av landet, men jag kommer nog aldrig att glömma, för det som hände då, var något som skrämmer mig än idag.

bitches!

ah lämnade datorn igår efter att ha bränt ut 6-7 filmer och parkerade mitt trötta arsle i soffan och kikade på systrar i jeans, haha den är ju faktiskt jättemysig. har ju sett den förut men ah, la ju också märke till att serena van der woodsen spelade bridget, och att hon ser EXAKT likadan ut då som hon gör nu. knepigt, den filmen är väl ändå relativt gammal? nåja, sov som en jävla gris fram till tjugo i elva, och vaknade upp fullkomligt pigg, åh så skönt! tankade hem oth och såg på det samtidigt som jag åt frulle. kikar på pussycatdolls nu och sedan ska jag fan rensa datorn, dom gamla klagar ju på att den är så dålig (?) konstigt att jag som har så dåligt tålamod inte tycker att det är något konstigt menmen. har tagit bort massa filmer och serier iallafall höhö.

xoxo

nana,

åh, skämde bort mig med en stor kopp varm choklad med sprutgrädde förut, defenitivt skitbra för själen :D ja och så såg jag deja vu. den var riktigt bra faktiskt, lite suddig i handlingen i vissa lägen, men det kan ha att göra med att jag pysslade med en dle annat då och då höhö. bränner filmer för fullt nu, kul.

oh fuck,

tror det slog slint igår med gympa, promenad med hunden i stormen och slutligen träning på det, för här ligger jag idag, förkyld som ett as och fullkomligt slut i huvudet. sjukligt skönt iallafall att missa fysiken. känns väl på sina sätt liteeee jobbigt eftersom det ändå är dubbeltimme men hey, jag mår ju inte bra! kan inte gärna sitta på skolan och snora på alla i närheten höhö :Ö. sov relativt länge imorse, sedan dess har jag typ suttit här och sett på film. såg först klar bring it on, sedan bring it on; all or nothing. därefter såg jag epic movie haha, lite av en besvikelse ändå, men den hade sina ljusa stunder hahah. javisst är den old som satan nu, men har lirrom inte fått fingrarna ur och se den än. och nuuuu ska jag till och se deja vu, ÄNTLIGEN. den har jag då haft på datorn i säkerligen ett år (?) vet ju inte riktigt hur gammal den är .. ehhe men länge iallafalll. dom säger att den är bra så får väl se nurå, efter denna långa tid hah.


ja och hotmail fungerar ju inte, det var ju skitbra .,


xoxo

munday

inledde dagen med att frysa arslet av mig utanför ncc tillsammans med johanna och vic. underbart! därefter blidde det fotboll, och jag och martin avslutade gympalektionen med det perfekta, min hörna och martins slängnick, herregud, det är vackert! nåja, sedan satt vi och surrade i en timme during the mathclass, avreagerade oss lite heheh. på svenskan fick vi klart för oss att en karriär på mataffär typ Lidl inte är så illa ändå, jag menar, bättre än så blir det inte. vad jag menar är att; vi är fullkomligt utom räddning inför högskolan. blå regering ..........

lunch, och sen blev det kortspel, vad annars för att fördriva tiden. lirade sjua om och om igen tills martin kände att det var dags att utmana mig i vändtia. första omgången var en snabbt avklarad rond med allt annat än fördel för mig, men den andra däremot var kaotisk! tystnaden runtomkring oss var total, svetten trängde fram i pannan, blicken flackade när vi stod inför det sista kortet, så vad slutar det med tänker ni!? vem vann, vem förlorade?

TIED! totally, martin med en tre och ett ess, jag med en trea och en kneckt. vi satt och la om varann och stackars lilla jag vred kroppen i kramper och tårarna sprutade, var det här möjligtvis det roligaste som skulle kunna hända? jaha, slutade med att vi klunchade om huruvida vi skulle ta oss ur spelet, vem skulle lägga sig? och tro på fan att jag förlorade -igen!

ja, kan dra samman med att det varit en relativt skön dag ändå, lite seg. men ändå skön. just nu kan jag tala om att det enda jag kan fokusera tankarna på är huruvida vic tog mitt råd till passfoto eller inte, jag hoppas verkligen jag får se det när det är klar. bra hellre än att bli skjuten, nu när hon snart har licens att skjuta folk tillochmed utomlands.

träning ikväll, blir inte värre. eller jo, mamma bad mig gå ut med hunden !? whatafuck ...
nej, blir till att dissa bdb nu, pusspuss

xoxo

helg,

tog promenaden hem från skolan igår, och visst blev man la på tiptop humör. solen sken, det var så varmt ute att vinterjackan kändes överflödig. inte ens skuttandet på vägarna för att undvika världshaven av smältvatten gjorde mig förbannad. men det som trots mitt strålande humör fick mig att vilja skjuta kråkor var den förbannade blåsten, och ah det faktum att jag ändå blev lite blöt om fötterna (trots mitt atletiska arbete med att undvika vattenpölarna). menmen, det känns som om våren ändå är påväg och vad annat än glad kan man bli lirrom.

och så skjutsade papi mig till s igåreftermiddag. satt där och såg på tv ett tag innan vi kilade ner på citygross och inhandlade varsin påse karameller, perfekt fredagkväll! haha, såg på film och bara mös. träning imorse, och tur att min koncentration var på topp för annars hade det kunnat gå illa. jag menar när man har zlatan i gänget och inte kan slå en ordentlig boll själv, verkar man ju pinsam, ehum.

duschade och åkte hem. hjälpte papi att borra upp hyllan som jag och mami inhandlade till mitt rum för någon vecka sedan. blev bra som satan, känns mkt bra. har väntat på det här länge nu, äntligen! hahah, sedan dess har jag väl typ suttit här ........... och så bestämde jag mig för att åka till simon ikväll igen, i brist på annat skit att göra. lonleygirl sitter hemma hos fader och pluggar hon, roligt med helg! medan carro tvingar sin stackars anton att umgås med screamygirl och J. livet är inte lätt när man har valt ett/en? emo som flickvän.

nåjanåja, känns som jag har frälst tillräckligt för dagen. blir "förhoppningsvis" melodifestivalen sen hahah, fast det är ju det att det är björre man vill se. karln är ju så jäkla bra! sverige har blivit frälst av ännu en fruktansvärt rolig gustavsson, visst är det härligt.        godkväll då,


xoxo

hrpfm

isch, träning om 55 min, och hör och häpna,

Jag vill inte!

bipbip,

var på utbildningsmässan på nordichallen idag. fick en del bra information, konstig mat till lunch och en väldans lust att sluta så mycket tidigare. sagt och gjort, tog bussen med johanna, berg och andreas ner till stan runt halv ett eller något sånt. köpte mig en kjol tihi, och sedan mötte jag upp sofia och promenerade hem till henne, sedan dess har vi legat framför tvn och bara slappat. såg I am legend, rätt konstig film, varken bra eller dålig, men ändå sevärd. den recensionen ni.

men, nu blir det trotsallt sängen, även då klockan bara är 20.34. har haft ont i huvudet sedan halv elva ungefär och nu är den så pass att jag skulle kunna tänka mig att den är dödlig. får la se gossipgirl eller något nana, och imorn då slutar jag troligtvis redan klockan nio! wio, pilutta er. sedan blir det sexigt umgänge!

det svider fortfarande att se dig, att andas in din närhet. det känns fortfarande, och jag blir fortfarande - när jag ser dig, men det gör inget.

xoxo

på begäran

av min kära vän victoria så drar jag fingrarna ur och uppdaterar bloggen.


i torsdags kom s till mig på eftermiddagen, vi mös, åt kladdkaka och sånt myspys, såg på film och ah. eftersom han var "ledig" sov han kvar hos mig och låg och mös i min säng när jag kom hem runt elva på fredag förmiddag. låg i sängen ett tag och såg klart filmen han börjat sett och sen tog vi oss en dusch, mös på bara större delen av dan. drog på o'learys och käkade med familjen på fredagkväll sen hem igen.

och igår så skulle jag, bea, eva, mami & papi åka med metso på paradisbadet. slutade med att s, jennie och anna också följde med. haha mycket trevligt, hade fruktansvärt roligt. råkade slita av jennie badtrosorna i den stora, den med ringarna, fast vi åkte utan, hahah. skrapsår och rivsår lite varstans nu. s följde med tillbaka hem till mig och så damp vi ner framför tvn i soffan från typ fem till åtta eller så, sköööööönt, sen satt vi här och flumma ett tag, såg på lite tv och så. kom väl i säng runt tio halv elva. måttligt trött var vi ju. vaknade till runt fem imorse då s sa åt mig att dricka vatten för jag låg och tuggade i sömnen eller nåt hahah, snygg. ah nu är jag iallfall själv och det är jobbigt, speciellt att sova själv, s har ändå sovit här sen i torsdags tills imorse.

ja och efter att papi och s slääpt av mig vid sörbergeskolan, gick jag och satte mig i omklädningsrummet innan vi kunde hämta skidorna. jag elin vic och johanna drog på oss pjuxen och drog ut i spåret. längdskidor är en jäkla konst! jag vurpade två gånger i två olika backar, ena gången mest nog för att jag bara orkat sätta fast ena skidan (efter att jag och johanna tatt av dom och promenerat upp för backen HAHA). men vi tog oss ju ändå runt det 2.5 km långa spåret med en hel del tid till godo, bra jobbat. annars då? måndagar är sega, och idag var värre än någonsin. mest för att jag var så arg. det var victoria också, johanna litegrann och elin, ja hon deltar inte i diskussionen nu igen hiihihihi. det är en såndär dag då man stör sig på aaaaaallting andra gör, med rätt! falskspel, störande kommentarer, dålig musik, höga röster, HERREGUD LÅT MIG VARA !


och jag har haft träningsledigt sen förra tisdagen, det känns så jäkla skönt! men ikväll förstörs friden. asså jag tror fan det är dags att dra mitt drag i spelet, jag är inte gjord för det här. jag har varken fysiken eller psyket för det, jag orkar inte mer. nåja, det visar sig väl i kvällens avsnitt av hälsokällan .....


XOXO!!!!!!

woho!

assssssso kan det bli bättre !?

träningsledig till måndag, såååååå jäkla skönt! och ingen skola imorn, sovmorgon till tolv typ, sen baaaad med brudarna sköntsköntskönt, så jäääkla glad och lycklig och allting nu hihihi pösssssss



image3

noway

började tio i två idag, ringde morfar hah. var på skolan till ungefär tio i tre och tog sedan en prommis hem, känns so meningsfullt, nej. tar sovmorgon imorn också, friluftsdag som börjar 13.30 på simhallen för min elin johanna och bergs del. egentligen skoldag fram till dess men jag har en lektion, meninsfullt menar jag. nej det blir sovmorgon större delen av dagen.


mum; ät mer,
jag; nej, jag tänkte att om jag äter lte
   så kanske jag svimmar under löpningen
    och slipper träna sen.
mum&dad; hahah


jag tror inte ens dom fattar att jag är seriöst, hur man nu kan undgå det.

sedär,

igårkväll och igårnatt var fruktansvärda, men hey, det är bra nu.


åkte skriller imorse på gympan, satan vad det tog på fötterna. dels för att skidskorna var på tok för små >.< och så fotleden, och vänster, inte höger. haaaaaahaha ironi. nåja, utförde inte särskilt mkt nytta som alltid annars på ett par skor med knivar, inte alls min grej faktiskt. sedan matte och svenska, seeeeegt .. var så trött och ah, kilade hem vid lunch, var inte alls nå pigg. hade en del saker att reda ut som kändes far more important than en timme matte till, ligger ju bra till så. nåja, imorgon ska jag sova som en jäkla idi iaf, puss påre


aaaaah men det är någon som stalkar mig totalt, börjar bli riktigt jäkla pissless påre nu. jag menar hey man kan inte tycka om alla, absolut inte. alla har någon brist och så, helt klart. men om man nu måste yttra sig om exakt alla brister hos en person, så kan man väl åtminstone stå för det? eller jag vet inte, jag tycker det är så dagisnivå så jag blir ju nästan tårögd, menmen.

lööööööööp,

sitter här och passar på att andas lite, åt på tok för mycket till middag, nästan svettig nu ihi, men måste hämta igen, har blivit lite slarvigt med mat i helgen. mcdonken cup i nordic, lirat sen i fredags, gruppspelet gick rätt bra ändå, två oavgjorda och en vinst, mot djurgården! haha, nåja, åkte ut dirr imorse iallafall, var ju inte alls nå vidare, menmen. vi lirade riktigt jäkla dåligt. stannade kvar med ullis johanna och amanda och kikade på damernas match mot heffners, mkt trevligt. därefter blidde det ikea med mor, åhhhhhjag fick sån damp på hon. först skulle vi på boom och sen ikea, så vi kom fram till att vi parkerar mittemellan, så svänger hon in på ikeaparkeringen och parkerar typ LÄNGST bort, av någon jävla anledning. som att jag inte hade tillräckligt ont i hela kroppen redan, måsta gå hur långt somhelst. ah köpte iaf en hylla, en tavla + ram, ljus och lite sånt mys. så när vi åker hem, så istället för att köra fram, vi hade rätt mkt att bära, så går hon hellre fram och tillbaka mellan bilen och hemmet flera gånger, herregud! hahah, nåja.


i fredags iallfall kom hon hemrusandes och skulle ha mig att dra ut ett recept på ananaspaj, hon hade hört på radion och det var tydligen jättebra och det här skulle ju hon baka och allt, for iväg och handlade grejer, men hanns inte på fredag och inte på lördag. ah men i slutändan, vem vare som fick baka dendär jävla pajen då? herregud! hahaha, blev blåbär istället för ananas, och den är alldeles nygräddad så snart blire paj med vaniljvisp, gott och tjockt.


xoxo

release your anguish!

ja, nu ska jag ta tillfället i akt och berätta lite om gårdagen innan jag börjar pula på inför kvällen. måste trots allt ansa vinterpälsen om jag ska visa upp spirorna hela helgen! nå, iallafall så var jag och jennie på Release på hälsostudion igår. detta är då någon blandning av yoga, pilates och qigong, en "själslig och kroppslig upplevelse". ja, vi ville gå på yoga, men det passade inte in i mitt redan tajta tidsschema så det fick bli detta. så vi traskar dit och gör oss klara och går in i salen, väl därinne hämtar vi ut madrasser och blir tilldelade filtar(!?). Sedan säger 'tränaren'; nu kan ni lägga er på dynan med filten på er! ååååååhgud jag trodde jag skulle dö, vissa åldringar var så satans seriösa, och jag och jennie låg och föreställde oss om man skulle somna. nejmen så öppnar hon 'klassen' med en inledningsfras; "nu lämnar ni allting ni är och som ni tänker och känner utanför dörren", då brast det, jag trodde allvarligt talat att jag skulle avlida långsamt, var tvungen att vända mig bort från jen för att inte explodera av skratt, och detta tycks vara något återkommande när man går på yoga. hahaha ja efter en timme vare iallafall klart, det innehöll väldigt lite rörelser och sånt, mest andning och "mental träning", men några rätt jobbiga grejer ändå.

mestavallt innehöll det en jävla massa komik. ah och efter det vare två timmar fotbollsträning, och ikväll då laddar vi för cup .... jag är dödligt trött och jag har ont i huvudet minsann, känner mig inte alls så pigg på att lira, vore skönt att ligga i sängen och bara mysa, men åtminstone så får jag sängsällskap med mig hem, det känns ju trevligt.


haha vi var och handlade lite förut mamma och jag, så yttrade jag mig somvanligt väldigt logiskt;

jag; hörredu, vi borde byta ut allt godis och chips och sånt mot torkad frukt, tänk va nyttigt!
mor; haha jo .......


femton, tjugo minuter senare;

jag; det är dags för semlor!
mor; ja, vi springer itllbaka in och köper

jag; vi borde unna oss dethär varje fredag, en bakelse lirrom!
mor; så vi ska byta ut chips och sånt mot torkad frukt, men äta bakelser?
jag; hahahha tanken var ju god från början iaf
mor; ja men .... jag går ju mycket, och du tränar ju och så .....
så vi kan ju egentligen unna oss båda delarna!

joru, ligger det inte i släkten så säg.


xoxo

undersökning?

took off from school two hours earlier för att hinna till mitt "möte". ja, lite godis till dig vic, jag var hos hon som inte kunde särskilt mycket svenska, asså allvarligt! fick anstränga mig till döden för att förstå vad hon sa hahah, fick hålla i mig för att inte börja skratta henne rakt upp i ansiktet, herregud kvinna! satsa på ett jobb där man inte behöver prata med ungdomar, ingen jävla lycka alls. hah, ja och återigen fick jag i princip en uppläxning, men denhär gången gällde det vikten, ohmy, jag är inget jävla fall, låt mig vara ..

ah gick ju bra iaf, kilade hem och såg på oth, håller på att se igenom säsong fyra nu. såg samma avsnitt som jag sett ah men ja skojar inte, tre fyra gånger förut, och grinade lika mycket även denna gång haha! :D jag skämtar inte heller, jag är så skrämmande blödig, nåja.

blir hs för mig och jen runt halv sju, sen dirr till träning och match mot damlaget, nåväl det blir nog bra. ska ta och ringa filip nu, pöddingen fyller ju trotsallt år idag :D:D



xoxo


thursday,

hahaha, sitter på skolan nu. började 10.30 med den fantastiska fysiken. gunnar är ungefär lika bra lärare som han alltid har varit och jag lärde mig ungefär lika mycket som jag lär mig varje lektion. lunchrast nu, ska bara på en mattetimme till sen iväg, i've got an appointment, a very important one. haha, just nu sitter jag och pissar på johanna då elin förhör henne på glosorna höhö, dom pluggar inför engelskaprovet, typ större delen av klassen. jag å andra sidan gjorde ju provet igår så jag sitter bara och njuter av segern, att kunna glosorna och skratta åt dom som måste plugga. jag är ond, tack!

kom fram till att det finns många olika sätt att lära sig glosor på, elin sitter och skriver glosorna om och om och om och om och om igen, medan vic sitter och upprepar glosorna högt om och om och om och om och om igen. hahahah, ganska frustrerande att lyssna på. -paus för att utbyta menande blickar? med johanna, haha.


jaaaa men ikväll ska vi lira 'internmatch' mot damlaget under träningstid, isch, jag orkar inte :) förhoppningvis hinner jag och jen ett litet pass på hälsostudion innan också, det vore iallafall skönt och åtminstone värt det, härligt härligt, hahahaha men jennie kanske inte orkar, hennes ben kanske viker sig ;>>>>>>>>


också ett tips från coach johanna; när man är sjuk och har feber, ska man antingen gå ut och gå fort eller basta så att man blir svettig för att det är bra att svettas ut "det sjuka", med det avslutar jag inlägget, puss!

joru!

vilken energi, vilken glöd, nu är jag på topp!


wow vad ett spinningjävlapass i 60 minuter kan göra mirakel för kropp och själ! ut med det gamla och in med det nya, TA ETT DJUPT ANDETAG http://vcta.blogg.se! den negativa auran är som bortblåst, jag praktiskt taget bländar mig själv när jag ser mig i spegeln, jag är fantastisk!


nejmen skämt åsido, det var härligt faktiskt, känner mig så pigg och fresh nu herregud, tillochmed så pigg att det ser ut som jag kommer träna 3 timmar imorn, jag menar, Det om något är väl en chock. men hey jag har åtminstone inte victorias tränare petandes i mitt arsle med en jävla fällkniv, now that is some crazy shit!

sovmorgon imorn, tack du där uppe för den, ska iof bara vara på skolan 2-3 timmar innan jag ska iväg igen, återigen tack kära mamma för att du tar de bästa tiderna, I LOVE YOU. jaja, blir film nu, kisses.


xoxo
mallangrrrrrrl

listen dear ..

jag vet att det är svårt när det blir såhär. jag vet att det tär på dig, lika mycket som det tär på mig, om inte lite mer. jag vet hur ledsen du blir och jag vet att jag har varit hård mot dig, att jag är svår i vissa lägen. men det kan inte hjälpas, när det känns som om det bara är du kvar, och jag är rädd för att inte räcka till, då slår allting ner på dig och jag sätter upp en mur som ibland blir så svår att ta sig igenom. jag vet att du tar otroligt illa upp och jag försöker, men ibland måste jag andas en stund. bryter jag ihop så är det för att jag vet att du är där, för att jag vet att jag kan lita på dig för att jag vet att du om någon står vid min sida. så osäker som jag känner mig nu, har jag inte känt mig på så länge, och det är svårt för mig.

förlåt för att jag gör det svårt för dig.



i love you darling, you're the greatest. s


confused,

yttrandefrihet

jadu, gjorde engelskaprovet idag, och inte var det svårt, men långt och tröttsamt. nåja slipper jag ju åtminstone tänka på det mer hihihi .. ah och igår fick jag ett sms av lilla fröken jens; nu har jag bokat in oss på spinning 18.15, ah men tack hörredu! haha :D , äh bra att röra lite på sig, tränar nog lite i gymmet sen också, finfint, kan behöva träna bort alla glassar IIIIIIIH, jadu.

breakdown

idag varen ganska bra dag iallfall, hade tänkt skriva något riktigt roligt och inspirerande idag, men jag tappade den inspirationen totalt för någon timme sedan, så tack och hej med lycka for quite a while, huh ..
nåja, hade iaf gympa imorse, basket, rätt roligt ändå, lite segt då hasse vägrar släppa vissa moment, men hey han är sån, glad att jag iallafall slapp ha han som underhållare på fest, huh. och ah vic drog fetdissen på leffeboi på sista mattetimmen, ba ut i tomma luften; "du skriver fult" , man ba jaha? bör väl kanske tillägga att jag höll på att dö också då, och så passade vi på att dissa majjen lite med att han skriver otroligt snett och så, och han förklarade att han är för lång för tavlan, sedär sedär.

promenerade hem och satte mig framför film med mami, så kom simon och gjorde oss sällskap, sen mös vi resten av kvällen, sköntskönt. snacka om livslycka. och sen åker han hem, jaha fram med giljotinen då, jag menar va ääääääääre för mening? jaja

jaaaaaa men lång jäkla sovmorgon imorn, börjar 13.50, tar nog prommis upp på skolan känner jag, hoppas på bra väder. kan behöva röra lite på mig, mhm.


i kind of got it all over me tonight, i can not do this,
i will not make it like this, i remember it all and i
really do not know how to deal with you!

everything changes ..

and im just not able to handle it.


det skrämmer mig, varje dag. naturligtvis får det maginnehållet att vrida sig. jag har aldrig varit bra med förändringar, och nu? för något som en gång var, som förändrades lite i taget, till det bättre, som sedan kom att bli helt förlorat? för alla stunder och minnen, alla skratt och tårar, regn och solsken såklart att det gör ont. jag tog in dig i mitt liv och tog hand om dig, gav dig min tid och mitt hjärta, och du återgäldade det hela om och om igen. du behövde mig och du lutade dig mot mig i alla lägen. nu försvinner du ur mina ögon bit för bit, en dag i taget. jag vet inte var du är nu, vad du gör eller vad du tänker, jag vet inte om du också är rädd, om du också har en obehaglig känsla i bröstet, en genomträngande smärta. men den jag kände, känner vad jag känner nu, den du var tänker på det när du är ensam och det är tyst omkring dig. nu vet jag inte,

det går timmar förbi då jag inte ens kommer ihåg hur det brukade se ut och då är jag lycklig. men eventually kommer det tillbaka och återigen blir det svårt att andas. du sa till mig att jag var det bästa som hänt dig, med en nypa salt givetvis, men jag tror inte dina ord längre. och jag trodde vi alltid skulle vara varandras spegelbilder, men det tycks ha gått över, bit för bit, en dag i taget.

it's been two weeks, two weeks, several days, a very long time ..





RSS 2.0