dag ett

avklarad!


började 9.40 imorse med match mot bonsjöhöjden, vilken vi klev ur med 4-1 i vinst. och jag, som spelat back since .. forever, fick gå in på forwarden och frälsa med ett mål, hahahha urlöjligt! därefter var det match mot matfors, och 5-0. tack för den. morgondagen ser tuff ut med tre matcher, bla mot team huddik och sdff. blir nog lite tuffare än idag. skönt med värme men idag har det varit tufft med den ni. och mycket tufft blev det också

det jobbiga är att jag inte har någon som helst kondition HEHE, dödsbädden är nära, jag ringer, ok?



och idag fick jag klartecken från min gode vän vickizzzz som fixat biljetter till winnerbäck, så på söndag blir det hejdlöst roande, fyfan va det ska bli härligt !!!

perfect

måste bara uppdatera er om att jag har bott i stugan under hela tiden jag jobbat därav mycket slöhet OCH SÅ VIDARE. men nu är det iallfall hemflytt som gäller. carro har också bott i sin stuga, bara någon kilometer från min. varje dag åker hon sin moped till och från sin häst som står ute i söråker. caroline är den där slöa som ofta kör på empty, och ofta kommer hon väldigt långt.


men idag när jag och simon var påväg hem, möttes vi av en uppskakande syn. där kom hon med sin moped. uppskakande, nej inte riktigt va, tänker ni. men då ska jag tala om att hon drog den. för att hon fått soppatorsk, och skam den som ger sig. här kommer hon dragandes på aset, då hon fått stopp vid märrgård, och för er som känner till söråker/tynderö kan ni kanske göra kopplingen.

från min stuga till söråker är det lite drygt 1,1 mil. till carros stuga är det väl kanske 1,2 - 1,3 eller något, till hästen och allt. och hon drog alltså sin moped i säkert 8 km, hahahah hon är galen, den där caroline.


downhill

mamma, jag är färdig !!!!


äntligen, nu är mina nästan sex veckor av tärande sommarjobb äntligen över. fick ta ledigt torsdag och fredag för att kunna lira cupen i helgen, men det var så fruktansvärt värt det! detta innebar nu att jag främst fick slänga de kläder jag längtat i nästan sex veckor på att få slänga, jag kommer slippa att kliva upp klockan sex på morgonen och strax innan sju mötas av den vidrigaste lukten, jag slipper få en fruktansvärd värk i ryggen, jag behöver inte bli blind pga lake i ögonen och framförallt, jag behöver aldrig mer packa fisk!!!


säger hon och året efter är hon där igen, helvete!


tillbaka till reality, imorgon börjar mittnordencupen, och jag ska av någon fortfarande lätt mystisk orsak vara med. för att poängtera att det är märkligt, "tog jag uppehåll" för ett tag sedan. närmare bestämt någon gång i mars kanske. helt övertygad att det kommer bli otroligt roligt dock, även om jag troligtvis kommer att avlida en kvick men ytterst smärtfri död då jag inte längre kan andas pga syrebrist pga dålig kondition. vore väl inte sådär fruktansvärt otänkbart, helt ärligt.

förutom det så ser helgen riktigt fin ut, om jag hinner blir det poolparty!! med det efterlängtade gänget, och på söndag blir det förhoppningsvis winnerbäck med vickaNNN.

allt på en och samma gång

helg igen, och så efterlängtad den har varit .. till veckan gör jag mina sista dagar, sedan är det mittnorden för hela slanten, jag som tog uppehåll i vintras, jo jag tackar jag. gjorde första träningen igår på flera månader. gick förvånansvärt bra ändå. konditionen är ju inte överhuvudtaget där den borde vara, men förutom det. kände av knät redan innan träningen och klev ur gängorna under, men det är bara bagateller, snart är det över igen.

annars prisar jag detta underbara väder. eftersom vi jobbade över till strax efter sex i torsdags, fick vi vara lediga i fredags och det ledde i sin tur till att jag väckte simon vid tio så vi kunde fara till oxviken och bada. svinkallt i vattnet, brända armar osv, men annars, härligt! upp tidigt idag igen och till bandsjön, lite varmare i vattnet, trevligt sällskap då emil, nicklas och jojja kom. men brända armar och ben eeeeeh ... så blir det då man står i fiskfabriken hela dagarna.

och som det ser ut så blir det winnerbäck med victoria efter mittnorden, åh så härligt! kan bli skönt nu när det har varit mycket, struligt och tungt.


och så kom världens bästa moster upp från stockholm igår, det kanske blir bra till slut ändå ..

time go by so very slowly

klockan är endast 08:04 och jag har varit vaken i sådär en halvtimme .. känns helt meningslöst att försöka somna om igen. i vilket fall som helst kommer väl telefonerna sätta igång att ringa alldeles strax.

det är fortfarande helt overkligt, och det går inte riktigt att sätta fingret på känslorna och tankarna just nu. men idag antar jag att vi får veta hur det blr och så, vad vi har framför oss. jag hoppas att det har gått bra, jag gör verkligen det. mest för hennes skull, hon bryter ihop annars.

vi åker upp till umeå om några timmar, hoppas jag iallfall för jag orkar sannerligen inte åka än. och därifrån är det bara framtiden som gäller hoppas jag, och det kommer bli en lång väg.


ge inte upp,

who will fall

hur mycket är det meningen att en människa ska kunna klara av?


jag förstod först inte. sedan gick det upp ett ljus, och jag pressade fram de skrämmande orden, därefter blev det mörkt, magen vände sig och jag blev fruktansvärt yr. sedan kom paniken, och rösten skar sig mellan tårarna. helt plötsligt blev jag arg, så fruktansvärt arg, och skrek rätt ut i ingenting.

nu vet jag inte riktigt hur det känns. det är overkligt, det är sådant som händer andra, eller på film. vad var det egentligen som hände? det enda som cirkulerar i huvudet är, vad händer sedan? hur kommer det gå, vad kommer de säga? jag tror inte ens att jag riktigt har förstått än vad det handlar om, men jag upprepar det för mig själv om och om igen, och det är så konstigt, det händer ju inte en själv.


back again

jahaaaaaaa, då var jag hemma igen, efter en OTROLIGT slitsam vecka. drog ut på kombinerad promenad/springning med jennie nästan dirr då jag anlänt till timrå. riktigt skönt faktiskt, men det känns i stelbenen nu. det tar sannerligen på kroppen att stå rätt upp och ner 7 timmar om dagen fem dagar i veckan. och ryggen .. tur att jag vann en massagedelux special edition av jennie iallafall, ska ta och utnyttja den imorn!

i vilket fall var det en från sundsvallan hos oss i måndags och gjorde ett reportage. riktigt flådigt, tycker ni inte. där står vi i våra inälvsklädda förkläden och röda kepsar med fisk upp till armbågarna (lätt överdrift). i vilket fall som helst klarade jag mig undan fotografi, fantastiskt.

gud va jag ska vila i helgen men först och främst tror jag att jag ska ta och offra mig på en middag, det börjar bli dags tror jag .... hehe

jobb

jag kommer se ut som en strömming, lukta som en strömming och röra mig som en strömming .. det är fisk överallt, jag ser dom, jag drömmer om dem, och lukten förföljer mig!! livet går under,

i fredags blev det fel på maskinen så efter ca 30 minuters arbete inledde vi en va 40 minuters väntan (tiden?) och därefter följde beskedet; fel på maskinen. hallelujah (stavning?) fredagen är räddad, hem och sova en stund och sedan må bra, hela dagen! fick fyra timmars kompensation för att inte göra någonting, inte helt fel det heller. nackdelen är dock att vi kommer jobba ännu längre .. jag hatar strömming


och idag var jag på birsta med simon. strosade runt en stund, köpte badtrosor och ett halsband. därefter blev det donken där vi tröck varsin big mac m plusmeny, allt för glasen. och eftersom veckans färg var rosa var jag överlycklig, och fick ett blått glas ....... satte sig fint i gomagen detdär .. hugahuga

nu sitter jag endast här och inväntar mailet som ska berätta huruvida jag ska vara lycklig imorgon eller inte. det är så att det blev något ordentligt fel där nya saker måste införskaffas och de var inte säkra på om det skulle hinna göras, och ett mail står förhoppningsvis på inkommande inom snar framtid, har ju förfani nte hela kvällen på mig .... jag vill absolut inte jobba imorn, fyfan. men å andra sidan, jobbar vi inte imorn, så är det bara ännu en dag in i augusti som ska göras, grina!!!!


ni förstår inte, det här är det värsta jag gjort i mitt liv, oskars surströmming, FYFAN. trevliga människor absolut, men vilket värdelöst jobb. fysatan


mvh strömmingen

runbrink

jag har glömt bort att blogga. jag har glömt hur det känns och jag har glömt spänningen i det hela.


jag är förlorad!

RSS 2.0