no oceans can keep us apart

vad fan var det som hände? det var inte alls så här det hela skulle gå till. jag gick från att räkna ned dagarna till ren ångest, till det som är nu. men det är inte alls okej, även fast jag först trodde det. trodde att jag inte alls brydde mig men det gör jag ju. vi kanske inte känner varann, men det här är ju löjligt..

so I sneak out to the garden to see you
we keep  quit 'cause we're dead if they knew
so close your eyes
escape this town for a little while

varför finns eniro?

ville bara lätta mitt hjärta lite kvickt och bekänna att jag tror att jag kommer bli kidnappad och mördad inom en snar framtid. det är naturligtvis inget att skoja om, och därför är det heller inte på skämt. fick ett samtal idag, och paranoid som jag är .. ja,

han var obehagligt trevlig, sliskig? hjälp mig


i love you guys

adventures of .. no one

jag har ett mönster, jag har ett tyg, jag har tråd och en dragkedja! dvs, jag betalade för det, gunilla tog hem det. tror att det kan bli riktigt bra. har kanske eventuellt tillochmed hittat en studentklänning .. kanske,


annars igår, umgicks jag med två män av särklass, med betoning på sär. var hos filip med jonas, spelade kort och höll på, var en sväng på födelsedagskalas hos nordells, eftersom jonas prompt skulle ha fika.

fick skjuts till s och därmed sovplats, meddelande runt 11-tiden imorse, "vi drar in mot stan vid 12", jag tyckte, nej vi åker halv 1. nejnej vi skulle åka klockan 12, så var det med det. vid halv 1 hade de äntligen lyckats få fingrarna ur och gjort klart allting så att vi kunde komma iväg, jösses, vilka karlar.

gla påsk

eftersom kakan fyllde år igår, blev det tårta två gånger och en jävla massa annat ätande .. hela påsken. känner mig skapligt uppblåst och fluffig, fyfyfy, men ååååååå vad det är värt det.

var in på stan idag med mami och jenka, beställde ett klänningsmönster och valde ut ett tyg till den klänningen. gunilla, den pärlan ska sy mig en balklänning, och gud håller tummarna för att den ska bli bra, annars jävlar ..

nu väntar träning och solning, fyfan :>

högskola

nu har jag suttit, i ungefär två timmar och funderat på vad jag vill göra här i livet. efter nästan två timmar känner jag mig inte ett dugg klokare, men skickade iallafall en ansökan, med 17 olika alternativ, utbildningar jag kanske, eventuellt, möjligtvis skulle kunna tänka mig att läsa. huahua, nu är det iallafall gjort, så utifall att jag bestämmer mig för att läsa i höst, har jag förhoppningsvis något alternativ som känns .. hyfsat


typ dagisfröken, eller filosof!

na uh

för någon vecka sedan hittade jag min drömklänning till studenten, precis som jagville ha den, och dessutom billig. för några dagar sedan fick jag hem den och den sög.


så nu står jag utan någonting igen, fuck!

RSS 2.0