överambitiös

idag gjorde jag högskoleprovet, det gick, om än inte så bra. klarade mig åtminstone över hälften, vad det nu innebär i en normeringstabell, kan inte titta efter som "länken är bruten", inte bitter för det ..........

annars måste jag göra något, nu, innan det brister




SÅ RING MIG

hejhej!!!

i brist på annat vettigt att göra, skriver jag i bloggen. mot helgen väntar det fantastiska högskoleprovet, som tar i princip hela dagen, något som såhär, lagomt i efterskott till att man ens anmälde sig, känns både dimmigt och mörkt, men inte så mycket att göra nu, pengarna får jag ju inte tillbaka.

sedan ett par veckor tillbaka har jag städat på hälsohuset, för att ha lite extra pengar att spendera på vettiga saker som skoltillbehör, nyttig mat och sånt, med andra ord skor. ett vidare glammigt jobb är det ju inte, men det är heller inte helt hemskt, och tiden är flexig. dessvärre har det medfört att jag har fått se både det ena och det andra, främst när jag städat inne på herrarnas. kan tala om för er att det finns män som faktiskt inte bryr sig om att en ung, ännu inte ärrad för livet, kvinna befinner sig i rummet, och låter allting dingla fritt ändå. hjälp

och nu, tänkte jag hänga ut mig själv, och mitt nya hår! 100% fritt från löshår och allt

                                  

 


has someone stolen your faith?

skit, va dåligt det går

jadu

inför morgondagen är huvudprioriteringen att stanna på skolan hela dagen, ett måste som känns omöjligt. sedan åker jag till s och blir ompysslad, och på lördag väntar en roadtrip. och det enbart för att jag skulle vara hemma denna helg hade jag tänkt, men inte då.

och på lördagkväll, då ska jag ha det trevligt med damerna, god mat och bra sällskap, det blir skönt

hh

Varför vi måste vi såra varandra
nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid...

memorial



hej hårfärg, var tog du vägen? hur känner du inför att komma tillbaka till mig?
om du saknar mig så som jag saknar dig, tveka inte att ringa!

idag var en dålig dag och imorn blir knappast bättre

tur att jennie är jennie

m; asso fyfan min axel
j; vad är det som har hänt egentligen?
m; jag vet inte.. är nå fel, känns som jag har massa brosk i den
j; va, ost?
m; neej .. brosk!


man hör helt enkelt inte på gymmet ..

jetsetter!

stockholmsresan blev kanon, blå himmel och sol på ditresan, åtminstone ovanför moln. hyperventilerade en stund under stigningen och en stund under landningen, alltså ungefär hela flygresan. det var ju trotsallt 11 år sedan sist..

på marken i storstaden var det torrt, och i luften var det ett par plusgrader. dessvärre blåste det rätt kraftigt så det blev ju i vilket fall snorkallt. shoppninglyckan var inte så god, och utdelningen inte så lycksam som jag hade hoppats. efter 2 dagar fulla av shopping, hade jag inkasserat 2 kjolar, jennie hade plockat på sig; 1 par skor, 2 väskor, 2-3 tröjor&linnen, underkläder, en dataväska också ja, jaa och så fortsatte det. men jag såg mig mätt istället, redan under första kvällen på en restaurang inte långt ifrån centralstationen, för där satt nämligen brolle .. och han gick alldeles mellan jennie och mg&helena på vägen ut, mmmmmmmmmmmmmmmmm jag sov gott den natten

kom hem till kyla och meterdrivor av snö, jag dog lite.


imorn tar jag & elle tåget till uppsala, ciao!


påminnelse!

följande meddelande är jävligt viktigt:


för de som sällskapar med mig i klassen, och som dessutom läser min blogg, är det så inihelvete viktigt att komma ihåg att lämna in listorna senast nu på fredag. jag är ju inte hemma, men någon annan är ju säkert det, annars finns det en postlåda.


flitig tjej

ojojoj vad jag har legat i. igårmorse var jag på anställningsintervju, och efter det så for jag hem en sväng och sedan ut till sörberge med jenka och städade ett minst sagt .. hus i dåligt skick, men så vad gör man inte för några kronor extra.

imorse fick jag sms med klartecken, det blir stockholm. klockan 09.05 går planet, imorgon onsdag. det var ju inget planerat så att säga, men det blir nog jättetrevligt. och dessutom abra en kortis, är hemma redan på fredagkväll. dessvärre lite för sent för att orka ta mig ut till matfors på glamourkalas hos spjutet, synd för det hade varit jäkligt roligt.

jag hatar att packa .. kanske väntar tills ikväll .. eller imorn ..

RSS 2.0