fiskar kan inte flyga

it seems like ladies just can not stay away from guys named simon.

jag känner alldeles för många av dem, och som om det inte vore nog att min egen man heter simon, så har ni sofia gått iväg och skaffat sig en karl vid namn simon. jösses, var är världen påväg?


iallafall så har det nu passerat 4 veckor av 7 veckors diet. det innebär att det är 3 veckor kvar, och därmed 3 veckor kvar till jullov. jag har nog aldrig längtat så fruktansvärt till jullovet, någonsin, som nu. tänkte iallafall ta mig i kragen ordentligt de här sista veckorna, eftersom jag varit lite av en slarver. idag tog jag i ordentligt på fusklistan och svalde min tungpiercing.


sedan fick jag en kommentar från åsa häromdagen, där jag anar en del ironi. själv skulle jag nog vända på det hon skrev och poängtera att hon tycker att sambandet mellan min rubrik och det faktiska inlägget var lite diffust.

men nu ska jag säga er, att åsa, hon är lite diffus i mina ögon. som när det kommer till trippelbollen. jag har rekryterat en stor del av hennes "föregående lag", och försökte också rekrytera henne. åsa själv hade dock lite svårt att gå över to the dark side, vilket då är mitt lag, och menade att hon inte ville svika det lag hon "tillhör"

laget i sig existerar inte.


fyfan ..

va konstigt jag mår nu, ehe.

for in till sofia igår tillsammans med jennie. satt i köket och surrade medan soffe fixade plankstek. bra med gott blev det. slöade framför idol och hade det bara skönt. drömde så mycket spännande inatt, hehe ... vaknade till imorse när sofias vibration satte igång på telefon, och naturligtvis skulle hon snooza ett par gånger. vaknade då och då när hon rusade in och ut ur rummet, till uppsala skulle hon. vid tjugo i tio kom hon in och la sig i sängen och vi mös en stund, sedan for hon hihi.

gick på stan m jen en stund men det var bra mkt för jobbigt så vi for hem, och nu har jag fixat på rummet, lagt på sängöverdraget, satt ihop lampan och fixat en go plats åt den, mys.

imorse

drog jag en fantastisk vurpa på gympan då vi spelade hockey. jag tror jag tog i så inihelvete när jag skulle skjuta att jag följde med klubban i eftersvingen och därmed slog en volt. i fallet slungade jag runt med klubban så häftigt att jag höll på att sopa till lina i ansiktet, men som tur var slängde hon sig och vi båda skrek som om det gällde livet. allt gick så fort, och plötsligt var det över. åh gud va vi skratta

annars har jag slöat, for in på birsta med eila och johalia en sväng, vic kom också. sedan fick jag sitta och vänta på bussen och vic vänta på att mamsen skulle sluta, bra med drygt. kom hem, käka och läste biologi .. sedan cyklade jag upp på ladan och gick på hockeyn med eila. vinst till oss med 4-3 efter en halvsvettig match. stod med eddie & joel så det var la trevligt.

blodplätt

tänkte ge er ett utdrag i hur ett samtal mellan mig och sofia kan låta. det vill säga, om man nu får tag på henne.

hon;  sofia
jag;  hej
hon;  ...
jag;   ...
vi;     ...
jag; vad gör du?
hon; bra!

det är visar på ett ömsesidigt deltagande i samtalet.

lite senare;

jag;  vad vill du ha när du fyller år?
hon;  jag vet inte, okej?
jag;  vad ska vi göra?
hon;  jag vet inte, okej?
jag;  ska vi göra något?
hon;  jag vet inte, okej?

jag;  ska jennie vara med på fredag?
hon;  jag vet inte, okej?

...

jag;  vad sa jag?
hon;  men jag vet inte, okej!?

cravings

cravingscravingscravingscravingscravingscravingscravingscravingscravingscravingscravingscravings!
aaah im going out of my mind!


fysikprovet idag .. gick helt fantastiskt bra :ooo, blev helt chockad. gör provet, påväg ut säger torgny
gick det så bra som du trodde?
jag trodde det skulle gå dåligt, och det gick inge vidare!
inte då, det gick bra

på yttersidan av dörren sitter svaren, ser jag fel eller!?!??!

har jag kanske svarat rätt på alla frågor!?!?!? med något lite slarv här och där


men ändå. chocken har inte lagt sig än, hehehe. gjorde klar religionen också, så nu äre svenskan imorn och biologiprov på fredag som känns väldigt lockande. hade väl tänkt ta tag i det idag, snart ... efter himym, och mat .. och kanske oth

ja ni fattar hur tankegångarna går. imorn åker vi nog iallafall in och bokar resa, eventuellt, kanske, möjligtvis. hoppas?

fantasi

det är dåligt med motivation nu. driver bara runt på skolan under skoldagarna och klagar på att allt är så jobbigt. som den här veckan, svenskan ska väl göras klar, fysikprov imorn, religionsinlämning på torsag och biologiprov på fredag. och fysiken är ju lagomt tung. och istället för att plugga sitter jag här, varför?

jo för att motivationen tryter och det är ju så förbannat ointressant, vilket jag påpekade för torgny idag. tror han faller lite för min brutala charm ändå, men vem klandrar honom, jag är ju fantastisk.


så har vi nog bestämt oss för resa nu, bokar förhoppningsvis nu i veckan eller till helgen, kommer säkert bli bra. en del pengar som säger farväl, men det blir garanterat värt det!

hey there

tillbaka i civilisationen skulle jag nog vilja säga, men kan misstänka att jag får en del klagomål. somliga anser ju vattjom/matfors som något "bättre", vart det nu kommer ifrån. har bott hos mannens pappa i helgen, bara slöat och haft det bra. for ut till timrå med victoria igårkväll dock. kan ju verka aningen långsökt, här åker jag, från timrå ut till vattjom för att umgås med victoria. så åker vi tillbaka till mina hemtrakter. nåja,

idag har dock inte varit någon vidare bra dag, mått dåligt och haft mig. börjar bli jävligt trött på detta nu. helt fantastiskt att benen orkar bära mig, fattar inte vad det var som hände. menmen

dålig

är precis vad jag är, som inte bloggar. dålig dålig dålig. eller upptagen, jag vet inte

har iallafall nyss slängt ihop lite saker i väskan. åker till matfors i eftermiddag och slöar där i helgen. bor hos simon men imorn ska jag förhoppningsvis mysa med vickizzzzzz. om stackarn blitt någorlunda piggare, får väl höra :>

annars, dåligt med info. seg vecka, nästa kommer bli ett helvete

bloggtorka

jag suger. men det är okej


två och en halv vecka är nu avklarad. vilket innebär att det är fyra och en halv vecka kvar att äta pisstråkig mat. helviti. så le på sallad, broccoli, allt allt allt. men int e ja bitter för de int! kom hem idag, och möttes av en doftchock. fan, äre det där moset mamma gjort åt mig? mkt riktigt, grönt var det. gjort på marskål och grädde, i en nästintill flytande konsistens. skojar du med mig mamma?

hon var inte hemma så hon kunde inte svara


men har nyss ätit, och det gick bra. om jag tuggade med munnen öppen, utan att verkligen smaka maten och sedan svalde. muuuuuuuuums

yeah!

bra skönt med helg.

mendet är nå jävulskt vad trött jag är. tror helt klart att det beror på maten, jag behöver kolhydrater. och godis, chips. mmmmmmmmmm. men inte grinar jag för det inte.

idag sägs det att det har varit fint väder. själv skyr jag solen och siktar in mig på prommis lite senare, om en timme eller två. ska ut och hämta in snöplogarna och overallen, sedan blire pannlampa och reflexväst, ja och så jennie då.

mirror

det finns bara en sak att säga


jag duger!

it's our time now

jag blir så glad av mina vänner. inte "jag", utan mina vänner.

glädjen ligger mestadels i att jag skrattar åt dem, för deras sexuella olycka. och idag har jag fått dubbelt upp med skratt. först åt sundsvalls västfarare, som åker ner till växjö. all for nothing.

nej skämt å sido, det finns mer än så.

därefter åt lonelygirl som också har det lite jobbigt nu. but i can not help myself for worrying about you. what if you choke while swallowing that pillow?

mina gojäntor, sådär som gammormor sa en gång i tiden. ni är fantastiska

okej

blir så lelelelelelelelelele.

varför?!??!

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARFÖFR!?!?!?!?


cutcutcut

behind

you think you're loving but I want to be free.


jag vill inte behöva be dig om att backa, men jag måste för jag kvävs snart
och du märker ingenting, du bara kör ditt race och tror att jag är med på noterna
men det är jag inte riktigt. jag sitter det hörn där du kört in mig med dina frågor
och ditt sätt att vara så nära, men inte på ett bra sätt. jag behöver utrymme !!




but i do love you.

over my head, better of dead

jag har hittat smaken för fil och grönsaker. vaknar varje morgon med den uppfriskande tanken på vilka växter jag ska äta idag! hihi


skämt å sido, jag har mat-tourettes. alltså, jag blir arg och då skriker jag något i stil med "jag vill äta". sammanfattat är det här ett värdelöst, tråkigt, enformigt och alldeles för smalt projektarbete för mig.

men det är bara 5 veckor och 6 dagar kvar.

insomniac

somnade runt 5-6 imorse, vaknade runt 12 av att karlns telefonringde. fan
tio i ett rusade han iväg till bussen, jaha?

men å andra sidan,s kööööööönt. slog på sex and the city och låg kvar i sängen ett tag. nu har jag precis städat ur badrumsskåpt och sådär. sjukt va mkt skit man har, men likt förbannat finns det så mkt nytt jag skulle behöva ha.

ska ba ha och ha hela tiden.


snart är första veckan klar, and only six more to go. har gått rätt bra ändå. har väl fuskat lite men ändå. sköta sig är överskattat. lika överskattat som fars dag

halloween

Halloweenmaskerad i västansjölokalen
västansjö
carro henke & sve  halloweenmaskerad i västansjölokalen partyelin  västansjö 

Halloweenmaskerad hos danne
full dans!  hos danne jocke vilar ut  hos danne fredde & mattias  halloween hos danne

nå mkt mer orkar jag inte,

walking down the lane

ikväll har jag varit slö, och det har känts helt fantastiskt! och alldeles ensam, fan skönt det också. sett massa serier, och nu hade jag tänkt lägga mig med satc, och imorn ska jag göra något jag inte gjort på länge och sova ut. så vi ses imorn klockan tio ...........

hahaha kom och tänka på något victoria & elin sammanfattade att jag var idag,
något på s, två saker, så det blev typ de två gyllene s:en. kommer dock inte
ihåg vad det var för något, var nog fyndigt iallafall :>


sallad ..

fyfan, jag är i ett helvete.

för att överdriva bara lite. har satt igång med projektarbetet som först och främst går ut på att äta lchf-kost i sju veckor. detta innebär inga kolhydrater alltså inget

ris, pasta, potatis, rotgrönsaker
bröd, godis, frukt, dricka, saft
korv, köttbullar, nuggets, flingor
popcorn, chirre, pizza, spannmålsprodukter

ja, ni fattar. farväl livet, välkommen nyttig. vad jag menar är alltså att nej, man kan inte leva livet utan att äta godis och dricka dricka, äta hamburgare med strips och bröd, pizza, osv. det går inte, men hey! jag har bara lite drygt 6 veckor kvar.


fanfanfan.

sleepy ..

klockan är 01:17 och ni intresserade funderar kanske vad jag gör uppe nu. och det ska jag fan berätta också.

jag ska skjuta min elakhet åt sidan och blotta mitt liv. åtminstone det inom fyra väggar på timrå gymnasium.

under de senaste veckorna har vi hållt på med en fullkomligt oförståelig och omöjlig uppgift på fysiken. det har varit idiotiskt och jobbigt. vi skulle haft inlämning innan lovet, men detta var helt omöjligt för någon grupp att klara av. johanna, elin & jag löste ut något hyfsat (men ej rätt) svar på fredagen innan vi gick på lov. var anton var verkar ingen veta.

iallafall så har vi inlämning imorn, och det har varit ett rent helvete att skriva rapporten. tröttsamt, svårt, tråkigt u get it. började i måndags, satt igår samt idag, mellan 17,30 fram tills ungefär 22.18. Här stänger jag ner mitt arbete. satt på skolan och gjorde lite idag också innan, men efter 17,30 fick jag kanske 70% av arbetet gjort. När jag stängde ner det, försvann det.

så there you go, bara att börja om igen. vi ses lagomt till fysiken imorn för någon gympa hinner jag inte med ..

published

Kom att tänka på en sak, gällande det där någon sa om att jag är "ett stort intressant samtalsämne bland dom flesta. Men tyvärr är inget som sägs om dig positivt". Bryr jag mig om vad de säger om mig?


självklart inte, det intressanta och viktiga ligger i att de faktiskt pratar om mig! hihi


och snälla, sluta kommentera anonymt. varesig det är negativt eller positivt :>

-

ja victoria, du har rätt. det sved. lika mycket som skärsåren jag har i armarna efter alla smärtsamma kommentarer. och ja, jätteanonym, det är hårt att ta skriftlig stryk från fjortonåringar, det svider.

ungefär lika mycket som lunarmailen gjorde, på den tiden då jag var tio och jag bråkade med min bästa kompis.

dom kallar mig elak

haha underbart!

det är drama i min blogg och jag njuter av det. fast kan inte förstå meningen, om vilkadetnuär tycker jag är så hemsk, skulle det inte kännas bättre att berätta det, och stå för det? för då kan man ändå må bra när man ser mig, eftersom man har "tryckt ned mig". nu är ju jag unbreakable, men det är en hemlighet.

och jag kan mycket väl förstå er som anser att jag är elak. för nå vidare snäll, det är jag fan inte. men jag mår bra av det också. sedan att tomma ord från "jätteanonyma" människor bara rinner av mig som vatten, det är också en hemlighet.


jösses, jag är så gammal, och alla andra är så unga. vart tog självrespekten vägen?

payback's a bitch

hehe upptäckte nyss att min blogg blivit stormad sedan i torsdags av nya människor.

jag anar ett intresse av att se unga flickor tjafsa sinsemellan bloggar. men det är över nu, ni kan slappna av. jag har haft mitt bryt och hunnit lugna ner mig. men hänger ni kvar kanske ni får se fantastiska bilder sedan halloweenmaskeraden i fredags. ousch så spännande.

they always fit

veckan gick fort, helgen segade sig fram. men nu är det liktförbannat söndagkväll och imorn återgår vi sorgsna själar till trälig skolgång och en svettig fysikrapport. har inte bestämt mig än om det är enbart jobbigt, eller jobbigt men ändå lite .. någonting. något jag säekrligen vet dock är att imorgon måste jag nog köpa mig ett nytt par skor. cravings ..

imorgon påbörjar jag också mitt projektarbete tillsammans med johanna, vilket innebär att iv i 7 veckor framöver avstår från allt vad mat och gott heter. med detta menar jag då godis, chips, dricka glass osv. vi ska nämligen dieta oss fram till jul ungefär. sksa bli så fruktansvärt roligt. och med det menar jag fruktansvärt.

RSS 2.0