viktig updt

ja, rubriken talar för sig själv.

anton sitter just nu och bekänner för mig att han, precis som jag, inte har överdrivet lätt för matte. och jag berättade att jag under min tid på högstadiet (8an) låg på ett g i matte. anton berättar att han låg väl ungefär lika pyrt till, samt att han inte vill tänka på det, usch. det viktigaste för anton under högstadietiden var att moppen och datorn fungerade.

nu har han dock, precis som jag, tagit tag i det hela! :')

två inlägg på samma kväll, med anton i!


he-he

just another manic monday (tuesday)

så sitter jag här, i min ensamhet, när plötsligt en meddelanderuta ploppar upp. Danielsson.

Danielsson. säger:

MALIN!!!!111one



jaha, här var man efterlängtad. dock var inte frågan myckt mer intressant än om jag hade gjort derivata av logaritmfunktioner 1 c) ? inför provet i matte d imorn .. men det hade jag! och gud så jag förklarade. först rätt, sedan fel och slutligen rätt HIHI. iallafall, det viktigaste i den här spännande berättelsen är att (innan jag kommer till det orgasmiska uppgörandet, måste klargöras att danielsson också kallad anton, gärna förklarar de flesta uppgifter i fysik och matte med hjälp av grafer och vinklar. spelar nästan ingen roll vad det handlar om, men han lyckas alltid få det som en graf, och det brukar låta såhär: jaa .. om man tänker det som en graf .. och så fortsätter det sådär. jag brukar bara skratta lite och sedan le lite dumt.)

iallafall, så efter att jag förklarat uppgiften såhär över msn, så surrar vi lite ett tag, om matten, hur svårt det är att jobba när man dras med i roliga diskussioner och sådär. anton förklarar att han hellre sitter med oss (mig, elin&johanna) än grapparna från sin klass (teknikare) för att det är lättare att koncentrera sig och faktiskt få något gjort. och jag hävdar att vi också kan härja rätt kraftigt ibland, och han håller med att jo visserligen men de är värre. vad tror ni han tar till för medel för att jämföra oss!?!?!??!?!?!?!?!??!

Danielsson. säger:

Haha, jo jo, men ni kan typ helt plötsligt börja snacka om nått, sen tar diskussionen slut lika abrupt, börjar vi killar snacka så är det (kan inte förstå att jag tänker beskriva dehär som en graf >.<) som en e^x graf.. den sjunker hela tiden mot noll men den tar fan aldrig riktigt helt slut! :)

jadu anton, inte undra på att du inte har särskilt många vänner. men vi är ett par som åtminstone står ut med dig


hahaha jag dör. och ni förstår säkert ingenting. godnatt :)


tillbakavägar

fyfan va jag har snorat i helgen. började i fredags och så har det fortsatt. men nu har halsonten tagit över, kanske en del av allt sjungande, och här sitter jag, igen, och skrålar på högsta volym med så falsk röst jag bara behärskar. det är alltså ingen hemma.

käkade hemma med hela familjen, haha och elin kom med en förstorad råtta till hund, gu va vi skratta. sedan for jag till simon och somnade i soffan när vi såg film med ulrika och mats. HEHE, sedan somnade jag i sängen när han spelade tvspel, sova sova sova. vaknade först tidigt som fan på lördag, och var rätt pigg och dessutom hungrig. fan också. somnade efter många om och men om och vaknade vid halv ett. klev upp, käkade frukost och duschade. sen ville simon gosa lite i sängen, och så somnade vi igen.

17.20 säger simon, klockan är tjugo över fem, hehe. dags att kliva upp. gjorde mig iordning, käkade lite och så. sedan kom anton elin & berg och hämtade mig. mötte upp johanna på citygross och inhandlade massa gotta. for in på biteline och beställde med oss pizza. ut på alnön och så vare äta igen he-he. skrålade singstar och sög på guitar hero. surrade och skrattade, härligthärligt.

så skjutsade anton mig och johanna till bosvedjan. kom väl till simon runt halv 3 eller sådär. så tack för i helgen brudar och anton, nu behöver vi inte göra något mer på flera veckor :D


hahahah så fult, min näsa piper när jag andas .. kul

bugg

attans, nu har jag slappat igen. men det är okej, iallafall till mig. och helt ärligt tror jag inte det är så värst många osm bryr sig heller, hehe pöss.

tung vecka .. skoljoggen i onsdags, jävlar om vi inte vinner!
till fyra idag, skapligt tröttsamt. hade jättemycket att berätta förut, men nu har jag lirrom glömt allt.

väntar på mat och sedan tar jag mitt pick och pack och åker till simon. därifrån åker jag imorn till elin på alnön tillsammans med goda vänner vid namn johanna, anton & möjligtvis berg. blir slappt och så, skönt.


puss

till dig victoria

det är sånt jag gör, människor på bättre humör
vanligtvis genom att vara jävlig, lite elak och ha en god dos med sarkasm, ironi, självgodhet, humor och dumhet.

jag är fantastisk

och jag dreglar när jag pratar, jag stammar också och har problem att få ut bokstäverna i rätt ordning
men när jag ska tänka för mig själv pratar jag högt och tydligt, så att alla andra också förstår


puss

update igen woho!

fyra inlägg under en och samma dag, helt fantastiskt tkr ni inte?

det enda jag har att säga dock, är att under fysiktimmen idag, så vill jag göra klart för alla att jag pissed all over BIGP!, han hade fel, jag hade rätt, inte EN utan TVÅ gånger. jag är ett geni ändå, det gör nästan ont, så bra är jag.

satan

MEN VAD I HELVETE!? HELA MIN BLOGG ÄR I ROSA BUÄHÄ
TRÖCK FEL, SKULLE BARA TESTA OCH SÅ SPARAS DET!?

levnadslusten ut genom fönstret, hela bloggen förstörd. jag går under

update hela några stackars minuter senare

vilken intelligent tjej .. rensar bilder, tar bort headern.
taktik
planering
känsla

idiot

- - -

sitter hemma nu och får väl vara det i ca en timme till innan jag måste åka upp på skolan igen .. känner absolut ingen pepp överhuvudtaget .. tog fram lite bilder imorse på fotot iaf ..

isch, i just want to get it overwith, and perhaps ..
if that'll be the case, keep moving forward

vila, vila, vila

oh, i fredags käkade jag, sofia och carro middag hos jennie. vid halv tio tiden kom simon & per och hämtade oss och skjutsade oss till henke i vävland. halvskumt folk och sådär. stannade ett tag ändå, umgicks lte och sådär. men så för ovanlighetens skull så kom polisen, och 60% fick panik och försvann. ringde empa som kom och hämtade oss runt ett tiden, for in till stan och åkte mest bara runt. rätt skönt ändå, kom väl hem vid sådär halv fyra tiden på morgonen och rätt in i sängen. vaknade dan efter och kunde fan inte hitta plånboken. skoja paniken, men den återfanns i empas bil med en drös andra tillhörigheter.

detta resulterade i att lördagen blev vila av högsta grad .. var kvar hos jen till typ två eller så, och sedan gick jag hem och duschade, satt vid datorn ett tag ochsådär. vid 4 tog dock 'tröttheten' över och sängen kallade. där blev jag kvar tills imorse, he-he. somnade framför tvn ovanpå täcket, med huvudet i fotändan och med en filt på mig. vaknade imorse vid halv åtta till tv-shop, vände på mig, tog på mig täcket och somnade om. mmmmmmmmmmmm

som i en film

relativt skön dag i skolan, hetsade bandy på gympan, härligt. runt femtiden for jag mami & moster till mattias och emelie. käkade och sådär. kom hem för bara en stund sen. ser verkligen fram emot morgondagen .. he-he

och igår, då pratade jag med polisen mitt i natten, scary. var nå toka på g utanför. dessutom var jag ensam hemma och inte nådigt rädd, fyfan. när mami kom och hämtade mig strax efter tio imorse och skjutsade mig till skolan såg jag att en av rutorna in mot förrådet var krossade. det var det jag flög upp av efter att ha lagt ifrån mig boken och släckt lampan. när jag kom hem senare berättade mami att de hade brutit sig in i ett eller flera förråd och sådär. hugahuga


igen

usch, under hård konstruktion nu .. hehhe

underclass hero

åh, så jag börjar bli sjuklig. alla dessa tankar, så syndiga, så ohälsosamma, men oj vad gott de gör mig!


igår hade jag gympa igen, med mongogruppen, och elin svek ..... och OJ vad jag mådde dålig. pressade på i gymmet medan de andra spelade softboll, i sporthallen !?!?!?!
för övrigt har det varit en jättejobbig dag, skräll lirrom. tog mig dock igenom med lite candy, både bokstavligt och inte eh-he, fundera på den ni.

ser så fram emot helgen. blir ingen boyfriend alls, bara brudar brudar brudar. äntligen lite boobs, kommer bli bra. utgång på fredag och förhoppningsvis något yummie på lördag också. kommer bli bra, för sofia berättade idag att hon saknar mig. otippat? njaa ..

aha

men gud, jag glömde det viktigaste !!!


jennie kom hem idag :D , lite färg hade hon tillochmed fått :O:O:O
definitivt otippat


sofia for till italien i torsdags ....

fysik

klockan är 02,13, simon sover bland mina kläder, påsar väskor osv. jag har suttit och skrivit på den satans fysikrapporten som ska vara inne på måndag. åthelvete serru, har kommit en bit nu. fortfarande panikångest dock, snart kommer tårarna. ni vet väl att vi är inne på fjärde veckan? mm tänk på det

för ovanlighetens skull har jag haft en slöskön helg. efter att nästintill psykat ihop efter 8 timmars skoldag, varav en timme ledsam fysikrapport och en timme oförståelig matte, fick jag åka med empizzz till simon. käkade och tog sen bussen ner till stan. mysigt att gå på kvällen sådär. gick på donken och åt igen .... strax innan vi tog bussen hem till honom. såg film och hade det bra. somnade i knät på simon och blev skitsur när han ville sova.

nåja. det var ju fredag iaf.

puss

kanske, världens sämsta bloggare

det är en titel jag inte tänker ta på mig. helt ärligt.



kompisslampa? vad komemr dom anklagelserna ifrån, vavavava?
okej. jag väljer ..... SOOOOOOOOFIA attack - som pockemon ni vet?


innan vi gick på sommarlov lyckades elin övertala mig att jag faktiskt ville ha den där gympakursen, idrott och motion, motion och hälsa eller vad fan den heter. under sommaren började jag tveka. väl tillbaka i skolan lyckades hon återigen binda mig i att det säkert skulle bli jätteroligt, njaaa sa jag risken att hamna med massa idioter är för stor, eftersom hela skolan kan välja den? nej men det skulle bli så bra så bra.

imorn har vi första lektionen, två timmar direkt på morgonen. elin hon är i frankrike hon



ironi hörreni.



pockemon? hahahahha det stavas ju pokémon och det vet jag ju. urlöjligt att stava något så viktigt fel. fyfan

RSS 2.0