right

var vaken relativt tidigt ändå igårmorse, störthungrig. gick upp och åt frukost (chokladpuffar m mjölk) till dirty dancing, yummie x2. sedan satt vi på altan och solade ett bra tag, blev sjukt varmt men fick ju lite färg iallafall. duschade och fixade till oss lite innan vi for upp till eon parkeringen en sväng, skulle väl vara någon form av marknad där, köpte munkr hihihi, stog mkt fina bilar där, hade väl varit någon utställningen eller något,

for hem igen ganska fort och satte igång med maten, grillat skulle det bli. efter lite problem med att få fart på det hela så tog det sig iallafall, och 30-40 minuter senare satt vi med stripes, nygrillat kött och bea, yummie. satt ute på altan och käkade och mös i säkert ytterligare 40 minuter. slöade och var tjockisar ett bra tag till innan vi återigen fixade oss och for upp på industriområdet och cruisingen. var riktigt skönt ute då vi kom, så satt och mös i solen och kikade på alla bilar som for förbi tillsammans med lite roliga, typ som caspar, putte mange och några till. men fan det blev kallt senare, så vi kröp in i bilen med s's mami, mats och nicke och åkte något varv, riktigt skönt.

annars vare riktigt trevligt, träffade mycket roliga människor som min räddare per, sofia, emil & alex m flera. ooooooooh och jag fick åka cobra med åke, inte allt för illa det! riktigt fin bil, yummie.
men till slut blev det för kallt så vi åkte en sväng jag och s och sedan for vi hem och poppade poppisar och la oss framför tvn och började kika på rambo 4, men en halvtimme senare sov jag, så det blev sängen.

såg klart filmen imorse till frukosten, riktigt bra faktiskt, som väntat, men lite överdriven kanske då människorna går av på mitten då dom blir skjutna osv, hahaha men riktigt bra, annars :D


opinions

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0